OtthonSzeretnél megszabadulni a stressztől? Ezt a 7 dolgot minél hamarabb dobd ki...

Szeretnél megszabadulni a stressztől? Ezt a 7 dolgot minél hamarabb dobd ki a lakásból!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lakásban uralkodó rendetlenség legalább olyan káros, mint a negatív gondolatok. Szabadulj meg a felesleges tárgyaktól, és azoktól a ruháktól, amelyeket már nem viselsz.

Dobd ki a gardróbból az alábbi dolgokat, és sokkal nyugodtabb lesz az életed.

1. Az elnyúlt és foltos blúzokat

Ha megpróbáltál már minden foltkivevő módszert, de mégsem tudtál megszabadulni a makacs szennyeződésektől, nincs más hátra, mint hogy meg kell szabadulni az agyonhasznált ruhától. Bármennyire is kedvelted ezt a ruhadarabot, inkább dobd ki, ne foglalja a helyet.

2. Az elhasználódott fogkefét

A fogkefét ajánlott 3-4 hetente lecserélni, mert felgyűlnek benne a káros baktériumok, de ha már külsőre sem néz ki túl jól, szét vannak nyomódva a sörtéi, akkor mindenképp dobd ki.

3. Régi sportcipők

Ha rendszeresen futsz, akkor érdemes időnként lecserélni a sportcipődet, hiszen nem csak esztétikailag romlik egy idő után, hanem a láb számára sem egészséges egy eldeformálódott cipő. A szakértők szerint 400-500 km után ajánlott lecserélni a futócipőt.

4. Parfüm

Fontos, hogy a parfümöt sötét, hűvös helyen tárold, így akár több éven keresztül is kibírja. Ha nem tudod biztosítani számára a megfelelő környezetet, akkor vagy ajándékozd el, vagy egy éven belül dobd ki, mert megromlik.

5. Régi zoknik

Légy őszinte magadhoz: soha nem fogod megvarrni a lyukas zoknikat, vagy, ha mégis, sosem lesz olyan, mint újan. Inkább vásárolj újat, hiszen egy agyonstoppolt zokni elhanyagoltságra utalhat.

6. Kiszakadt farmer

Ha már annyit használtál egy farmert, hogy kiszakadt a gyaloglástól, inkább dobd ki, vagy fokozd le kerti ruhának.

7. Régi feliratos ruhák a munkahelyedről vagy az egyetemről

Lehet, hogy nosztalgikusan gondolsz ezekre a ruhadarabokra, de egyáltalán nem menő, ha egy XY-campus feliratú pólóban mész dolgozni egy irodaházba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek