KuriózumSzeretnéd tudni a jövőt? Válassz ki egy tarot kártyát, és feltárul előtted...

Szeretnéd tudni a jövőt? Válassz ki egy tarot kártyát, és feltárul előtted az ismeretlen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lelkiállapotban vagy, és miként fog alakulni az életed a következő hetekben, hónapokban, akkor válassz ki az alábbiak közül egy tarot kártyát. Gyerünk, csak bátran.

Szeretnéd tudni a jövőt? Válassz ki egy tarot kártyát, és feltárul előtted az ismeretlen!

1-es kártya: Erő

Ez a kártya az erőt, a bátorságot, a kitartást, a harcot és az őszinteséget jelképezi. Képes vagy bonyolult problémákat megoldani, viszonylag rövid idő alatt, anélkül, hogy tanultál volna erre bármilyen klasszikus problémamegoldó technikát. Nem kizárt, hogy egy új országban fogsz új életet kezdeni.

2-es kártya: Nap

A Nap új kezdetet és fejlődést jelent minden téren. Olyan lehetőségek köszönhetnek be az életedben, amelyeket nem tudsz visszautasítani. Az életed hamarosan teljesen új fordulatot vesz, készülj fel időben erre.

3-as kártya: Józan ész

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy mindig a saját megérzéseidre alapozz, ha döntések meghozatala előtt állsz. A jövődet csak úgy tudod felépíteni, ha az életedet te irányítod. Több minden közül kell majd jól választanod.

4-es kártya: Halál

Ez a kártya arra utal, hogy új életet kell kezdened. Sokan azt gondolják, hogy ez a kártya a fizikai halált jelenti, de a tarot sosem utal arra, hogy ki és mikor fog eltávozni az élők sorából. Betegségeket, nehézségeket, akadályokat viszont előrejelezhet. Sokszor a gyógyulási folyamat csak akkor következhet be, ha kilépsz egy mérgező kapcsolatból, vagy a munkahelyedről, amit gyűlölsz.

5-ös kártya: Pap

A tarotban a Pap kártyája mindig akkor jelenik meg, mikor meg kell tanulnod valamit az életben, az életről. Érzékeny ember vagy, akihez a sors nem volt mindig kegyes, de ezáltal megtanultad, hogy miként működnek a dolgok, milyen igazából az élet. Előfordulhat, hogy olyan ember csap be, akiről nem gondoltad volna. Légy figyelmes.

6-os kártya: Szerencsekerék

Ez a legjobb kártya, amit csak választhattál, mert szerencsés, boldog és gazdag leszel, ha már nem vagy az. Az apró dolgoknak is tudsz örülni, ezért mindig maradj pozitív, mert így a szerencséd sosem fog elhagyni.

7-es kártya: Uralkodó

Ez a kártya arra utal, hogy van az életedben valaki, például a főnököd, aki uralja az életed, kihasználja az erőfölényét, a befolyását, így tartva fenn a sikeresség látszatát. Ebből kifolyólag gyakran kerülsz vele konfliktusba, de a hatóságokkal is meggyűlhet a bajod.

8-as kártya: Varázsló

Elérhetsz bármit, amit csak akarsz, mert minden szükséges eszközzel, képességgel rendelkezel. Képes vagy befolyásolni másokat, nincs önbizalomhiányod, és szinte bármire hajlandó vagy, csak hogy sikerrel járj. Jelentős szakmai sikerekre számíthatsz.

9-es kártya: Bolond

Ha ezt a kártyát választottad, akkor imádod a szakmádat, a munkahelyedet. Azonban ami a jövődet illeti, számíthatsz némi változásra.

10-es kártya: Szerelmesek

A szerelmet keresed, és ez a kártya azt mondja, hogy a jó úton vagy, hogy meg is találd. Lehet most még feszült és stresszes vagy, de ez hamar elmúlik, így nem lesz amiért aggódnod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek