2020 remek alkalom lehet egy új kezdetre. És mi is lehetne annál szebb kezdetet, mint egy házasság? 2020 levegőjében valami olyan vibrálás található, amely a legtöbb embert arra csábítja, hogy megállapodjanak és a számukra legfontosabb személlyel összekössék az életüket.

De térjünk rögtön is a tárgyra: melyek 2020 legideálisabb időpontjai a nagy nap megtartására? Ann Brown esküvőszervező, és néhány asztrológus azon tanakodtak, hogy ahhoz, hogy álmaink esküvője végre valósággá váljon a dátumválasztás kulcsfontosságú lehet.

Szakértő asztrológusok hosszasan elemezték 2020 napjait, az azokon történő bolygómozgásokat, energiahullámokat és megállapításként 2020. február 20-át nevezték meg az év legideálisabb esküvői időpontjának.

Carolyne Faulkner asztrológus szerint a 2-es számjegyet a szerelem bolygója, a Vénusz uralja, amely már önmagában is igen erőteljes elkötelezettséget és szenvedélyt sugároz, ezért nem véletlen, hogy a kiválasztott dátum szinte csupa 2-es számjegyekből áll.

Carolyne szerint: „Az asztrológia világában a 2-es számjegy a Bika csillagjegyét képviseli, mely jegynek a Vénusz az uralkodó bolygója. A Vénusz a szerelmek istennője, a szépség és a türelem megtestesítője, elhivatottságot és gyengédséget képvisel, ezért hosszan tartó kapcsolatot ígér.”

De a numerológiai adatok mellett 2020.02.20-án további jótékony erők is mozgolódnak, köszönhetően a Jupiter, a Plútó, a Mars bolygóinknak és a Holdnak, melyek egytől-egyig mind érzelmi stabilitást és kiteljesedést szimbolizálnak.

Természetesen ezen dátum pozitív előnyeinek kiaknázásánál a saját csillagjegyünk is meghatározó szereppel bír. A Mérleg, a Bika és a Rák kifejezetten képes ráhangolódni az ilyen energetikailag erőteljes napokra, míg más emberek inkább a május, július vagy október hónapra voksolnak, ha esküvőről van szó.

Igaz, hogy a téli esküvők ritkábbak, de egy ilyen energiákkal rendelkező napot kár lenne kihagyni, ha tényleg szívből szeretnénk megélni a „boldogan éltem, amíg meg nem haltak” tündérmesét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.