KuriózumSzámmisztika: A Pénz számod elárulja, hogy mire számíthatsz a jövőben!

Számmisztika: A Pénz számod elárulja, hogy mire számíthatsz a jövőben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Pénz szám a numerológia szerint megmutatja azt, hogy valakinek milyen lesz az anyagi helyzete, miként tud helytállni az életben.

A Pénz számodat úgy tudod kiszámolni, hogy a születési napodat egy számjegyűre alakítod, ehhez pedig hozzáadsz még egy 1-est. Amennyiben kétszámjegyű napon születtél, tehát például 21-én, így össze kell adnod a két számot, ami a 3-as lesz, ehhez pedig hozzáadódik még az 1-es, így a Pénz számod a 4-es lesz..

Ha mondjuk 29-én születtél, akkor 11-et kapsz, ebben az esetben is össze kell adnod a két 1-est is, így eredményként megkapod a 2-es, amihez hozzájön még az 1-es, így 3-as lesz a Pénz számod. Ha egy számjegyű napon születtél, például 9-én, akkor ehhez hozzá kell adnod 1-et, így a te Pénz számod a 10-es lesz, de ebben az esetben szintén összeadást kell alkalmaznod, aminek az eredménye az 1 lesz.

1-es Pénz szám

Az 1-es szám arra utal, hogy a pénzzel nem lesznek problémáid, mindig képes leszel magadhoz vonzani a bőséget, a gazdagságot. Mindig tudod, hogy mit akarsz elérni az életben. Számodra mindig prioritás az anyagi függetlenség elérése. Remek vezető, irányító válhat belőled.

2-es Pénz szám

Mindig szeretnél több pénzre szert tenni, és ha ez sikerül is, végül a dolgok kedvezőtlenre fordulnak, és a pénz egy jelentős részét elveszíted. Ezért gyakran kell kölcsönhöz folyamodnod, ami miatt szinte mindig pénzügyi nehézségekkel kell megküzdened. Hajlamos vagy túlköltekezni, ami miatt szintén megtörténhet, hogy az anyagi csőd szélére sodródsz.

3-as Pénz szám

Ez a szám szerencsét hoz. A gazdag embereket választja ez a szám, akik igazán tudnak élni. Azonban nem árt óvatosnak lenned, mert a pénz, ha könnyen jött, könnyen megy, állandó mozgásban van. Olyan ember vagy, aki tud pénzt csinálni. Egy probléma van, hogy nem vagy eléggé kitartó, pedig ha céljaidra tudnál összpontosítani, akkor igazán jól mennének a dolgaid.

4-es Pénz szám

Ez a szám gőgösségre, túlzott büszkeségre utal. Ha te is ilyen személy vagy, akkor számíts arra, hogy hirtelen egy mesés örökség hullhat az öledben, vagy nyersz egy nagyobb összeget a lottón. Azonban ez a szerencsés sorozat nem tart örökké. Ahhoz, hogy ne legyenek anyagi problémáid, kitartónak, néha szerénynek kell lenned, a megszerzett pénzzel bánj ügyesen.

5-ös Pénz szám

Ez a szám a pénz, az anyagiak szempontjából rendkívül szerencsés. Ha egy gyerek pénzszáma az 5-ös, akkor nagy valószínűséggel egy tehetős, gazdag család sarjaként látta meg a napvilágot. Felnőtt korára ez a gyerkőc sikeres üzletember lehet, akinek nem lesznek anyagi nehézségei, még idősebb korában sem. Mindehhez hozzájárul a pozitív mentalitás, és az, hogy minden pozitív tett pozitív következményt vált ki.

6-os Pénz szám

Amennyiben a te Pénz számod a 6-os, akkor téged a pénz nem fog boldoggá tenni. Az anyagiak számodra csak a felszínt jelentik, azt, hogy bizonyos alapszükségleteid biztosítva legyenek, de téged sokkal jobban érdekelnek a mély érzelmek, a művészetek. Nem arról álmodsz, hogy milliárdos vállalkozó váljon belőled. Már attól jól érzed magad, ha van egy normális munkád, amiből meg tudsz élni, de közben szabad és önmagad lehetsz.

7-es Pénz szám

Szereted a pénzügyi kihívásokat, és a kockáztatás sem áll tőled távol, de azért nem árt vigyáznod a határokkal, hiszen ha túllősz a célon, akkor jelentős anyagi veszteségeket könyvelhetsz el. A pénzügyi megérzéseid szinte mindig beválnak, de azért néha elfáradsz a sok pénzügyi zsonglőrködésbe, és rájössz, hogy a pénz nem minden.

8-as Pénz szám

Nagyon sok pénzt nyerhetsz, de egyben rengeteget bukhatsz is. Szeretsz nagylábon élni, márkás, drága holmikra pénzt költeni, és tehetséges is vagy, ami a pénz előteremtését illeti. Amit meg kell tanulnod az az, hogy a pénz nem minden esetben boldogít.

9-es Pénz szám

Fontos az, hogy megpróbálj minél több pénzt megspórolni, mert lehetnek olyan időszakok, amikor nem alakulnak majd úgy a dolgaid, a bevételeid, ahogyan azt szeretted volna, így ilyen esetben jól fog jönni majd a tartalék összeg. Mindig legyen B-terved, és törekedj arra is, hogy segíts a náladnál rosszabb helyzetben lévő embereknek, így a sors jutalmában részesülhetsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek