Senki sem tilthatja meg azt, hogy álmaid legyenek, sőt, erre minden embernek szüksége van, mert az álmok célt biztosítanak, és a célok jelentik az életet, amiért érdemes naponta felkelni.

Bármilyen körülmények között is élj, ne add fel az álmodozásra való képességedet, csukd le a szemed, és szárnyalj oda, ahová éppen szeretnél, képzeld el, hogy mi az amit igazán el szeretnél érni az életben, majd nyisd ki a szíved, és engedd be az alkotó, kreatív energiákat, amelyek az Univerzumtól áramlanak irányodba.

Minden egyes nap szánj időt arra, hogy az álmaiddal foglalkozz, hívd segítségül a képzeletvilágodat, és indulhat a nagy utazás, amikor minden külsőséget kizárva, csak a szép, a meghitt, és a boldog pillanatoknak szentelsz.

Szárnyalj, akár a madár, légy szabad, tedd azt, amire a lelked leginkább vágyik, mert ezáltal tudod igazán értékelni az élet nyújtotta lehetőségeket.

Ne feledkezz meg a szeretet erejéről, indíts egy forradalmat a szeretet, az elfogadás nevében, mert csak a szeretet erejével lehet előrelépni, fejlődni, és békében, egyetértésben élni.

Ne félj élni, mert a félelem megbénít, és akkor sem tudsz igazán boldog lenni, mikor éppen nem történik semmi gond, baj, nehézség. Ne félj megélni minden pillanatot, amit az Élet tartogat számodra.

Mosolyogj, énekelj, szeress, és álmodj!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.