KuriózumSok mindent elárul rólad, ahogyan felakasztod a WC-papírt a tartórúdra!

Sok mindent elárul rólad, ahogyan felakasztod a WC-papírt a tartórúdra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Figyeld meg, hogy egy ember miként cselekszik, dönt egy nehéz helyzetben, és máris tudni fogod, hogy ki az illető, melyek a legfőbb személyiségvonásai. Nos, most azt fogjuk megnézni, hogy ki hogyan helyezi fel a tartórúdra a WC-papírt, és az mit árul el ez a személyiségéről.

Dr. Gilda Karl, viselkedésszakértő 2 ezer férfit és nőt kérdezett meg a WC-papír elhelyezésének módjáról, majd a beérkező válaszokból levonta a következtetéseket.

Karl szerint aki úgy akasztja fel a gurigát, hogy a papírsáv elől jön lefelé, annak nagyobb az esélye arra, hogy vezető szerepbe kerüljön, domináns képet alakítson ki magáról. Ez a személy felelősségteljes, tudja, hogy mi a célja az életben, és mindent megtesz annak teljesülése érdekében.

Karl megállapítása szerint, az a személy, aki a lefelé futó papírsávot a fal felé helyezi, tehát befelé, az megbízható, lelkiismeretes ember, akire lehet számítani.

A szakember azt is megfigyelte, hogy vannak olyan személyek, akik erre egyáltalán nem figyelnek, hol így, hol pedig úgy teszik fel a WC-papírt a helyére. Nos, ezek az emberekre leginkább a konfliktuskerülés jellemző, megértőek, türelmesek, érzékenyek, és hajlandóak a kompromisszumra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek