Napi LikeSírva fakadsz, ha meghallgatod ennek a kisfiúnak az énekét!

Sírva fakadsz, ha meghallgatod ennek a kisfiúnak az énekét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Olyan könnyen tudjuk azt mondani nap mint nap, hogy nekem ez nem megy, feladom, miért olyan kegyetlen és igazságtalan velem az élet. Naponta többször ismételgetünk ehhez hasonló kijelentéseket.

chris-video

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, de lehet, ha szétnéznék a világban, hogy mivel küzdenek az emberek körülöttünk, nyitott szemmel és szívvel járnánk, rájönnénk, hogy nem adhatjuk fel, nap mint nap küzdeni kell. A problémákból, küzdelmekből, másságokból és nehézségekből erőt meríthetünk saját életünk boldogabb megéléséhez.

A következő videó végignézése után egészen biztosan egy picit erősebbek leszünk. Christopher Duffley koraszülöttként született autista. A drogfüggő szülei már születésekor a kórházban felejtették, majd rokonai, nagybátyja és nagynénje, fogadták örökbe és nevelték, írja a Twice.hu.

A 12 éves gyereknek mára már számos rajongója van, olyanok, akik képesek lelassítani és végighallgatni, hogy hogyan énekel Cristopher. A fiú éneke és előadásmódja csodákra képes. A „Nyissuk meg a szívünk szemét” című énekkel Christopher az egész világot meghatotta, mintha egy angyal szállt volna a földre az előadása alatt. A kisfiúból valami csodálatos és utánozhatatlan belső erő és hit sugárzik, ami mindannyiunkban felébresztheti a reményt. Cristopher Duffneynek Facebook-on több mint tízezer rajongója van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek