Remélem, hogy 2021-ben sikerül megszabadulnod a saját bizonytalanságodtól és a félelmeidtől. Remélem, hogy nem hagysz ki több csodálatos lehetőséget, csak azért, mert félsz, vagy, mert úgy érzed, nem vagy eléggé felkészült ahhoz, hogy sikert arass.

Remélem, hogy az új évben más perspektívából szemléled a dolgokat, és minden eddiginél jobban bízol majd önmagadban.

Remélem, hogy 2021 lesz az az év, amikor úgy érzed majd, képes vagy elérni mindazt, amit szeretnél, és megszabadulsz a saját mentális korlátaidtól, vagy a múlt láncaitól, amelyek nem engedik, hogy boldog légy, és igazán élj.

Remélem, 2021-ben senkinek sem engeded, hogy irányítsa az életedet. Remélem, tudod, hogy az életed irányítása kizárólag a te kezedben van. Remélem, visszanyered az erőt mindazoktól, akik eddig nem engedték, hogy úgy élj, ahogy szerettél volna, és azoktól, akik nem tudják, mi a legjobb a számodra.

Remélem, ez lesz az az év, amikor végre te magad írod a saját történetedet. Remélem, hogy nem valaki más szavaival írod meg a saját életed történetét, nem valaki más szemszögéből nézed azt. Remélem, hogy esz lesz az az év, amikor hitelesen írod meg a saját történetedet, bármit is mondanak, vagy hisznek a körülöttetek élő emberek.

Remélem, hogy ebben az évben a kezedbe veszed a tollat, megírsz minden történetet, amit olyan régóta szerettél volna átélni, és remélem, hogy egész oldalakat töltesz meg ezekkel a történetekkel.

Remélem, 2021-ben nem pazarolsz időt azokra, akik nem érdemlik meg, vagy akik nem viszonozzák a szeretetedet. Remélem, nem rekedsz meg a múltban, és nemcsak az emlékeiden rágódsz. Remélem, nyitott szívvel és erővel kezded az új évet, hátrahagyod a múltat, és folytatod az életedet, anélkül, hogy folyton azon gondolkodnál, ami volt, vagy ami lehetett volna. Mindent megtettél, amit lehetett. Ne próbálj folyton lenyűgözni bizonyos embereket, ne bizonygasd, mennyire különleges vagy – többet érdemelsz ennél, sokkal többet. Hadd jöjjenek rá maguktól, mennyit veszítettek, te csak haladj tovább az utadon.

Remélem, ebben az évben végre ráébredsz a valódi értékedre, és arra, hogy kell bánnia veled annak, aki szeret téged. Remélem, ebben az évben nem keresel többé kifogásokat, és megtanulod úgy szeretni önmagadat, ahogy ő soha nem tudott szeretni téged. Remélem, ebben az évben az önmagad iránt érzett szeretet érvényesül majd.

Remélem, ez lesz az az év, amikor megtalálod azt a fajta szeretetet, amely mindig az első helyre állít téged, amely minden nap és minden egyes pillanatban, a szép, és a kevésbé szép pillanatokban egyaránt, feltétel nélkül szeret, és nem ítélkezik. Remélem, hogy többé nem kérsz bocsánatot mindenért, mert nem is hibáztál semmiben, és újra képes leszel szeretni, jobban, mint valaha.

Remélem, hogy 2021-ben te leszel a saját történeted főhőse, valahányszor az élet megpróbál fölülkerekedni. Remélem, megértetted, mennyire erős vagy, és tudod, hogy a legnagyobb kihívásokkal is képes vagy szembenézni. Remélem, megtanultad, hogy bár szelíd és kedves vagy, nem tudsz szeretetet adni, ha csak fájdalmat kapsz cserébe. Remélem, megtanultad, hogy rendben van, ha egyedül vagy, ha úgy érzed, hogy nem szeretnek, vagy nem tisztelnek egy kapcsolatban.

Remélem, 2021-ben új történetbe kezdesz. Büszkén zárhatod le az előző fejezetet, hiszen sikerült talpra állnod, szembenéztél minden kihívással, és begyógyítottad a lelkedet borító sebeket. Remélem, rátalálsz arra, amiért lelkesedni tudsz, és megküzdesz az álmaidért.

Remélem, hogy 2021 lesz az az év, amikor a legtündöklőbben ragyogsz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.