KuriózumRagasztószalaggal rögzítették a nőt az üléshez, miután repülés közben ki akarta nyitni...

Ragasztószalaggal rögzítették a nőt az üléshez, miután repülés közben ki akarta nyitni a gép ajtaját!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az American Airlines járatán egy nőt ragasztószalaggal kellett lekötözni, mert a repülőút közben erőszakosan ki akarta nyitni a repülőgép ajtaját, hogy kiszállhasson.

Az utas, akinek nem hozták nyilvánosságra a nevét, július 6-án a Dallas-Fort Worth-ból Charlotte-ba tartó járaton tartózkodott, amikor egyszercsak úgy döntött, hogy le akar szállni. A légiutas-kísérők megpróbálták megállítani, de egyiküket megharapta, és fizikailag bántalmazta – számolt be hivatalos közleményben az American Airlines.

A Business Insider szerint a zűrzavar egy órával azután kezdődött, hogy a repülőgép felszállt, az utasok hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy “az összes légiutas-kísérő fel-alá rohangált a folyosókon, és egymás között sugdolóztak”.

“A nő hangosan már-már kiabálva mondta, le kell szállnia erről a repülőgépről, az ajtóhoz ment, és dörömbölni kezdett. Engedjenek ki ebből a gépből” – kiabálta.

Végül a nőt egy ragasztószalaggal rögzítették az üléshez, hogy a 190 utast szállító gép biztonságosan megérkezhessen a célállomásra.

A TikTok-on közzétett videóban jól látható, hogy a nő nem érzi túl jól magát, látszólag erősen szorong, amikor az utasok elhagyják a gépet Charlotte repülőterén.

@notkenna1717

##greenscreenvideo ##crazy ##crazygirl ##insane ##scary @lol.ariee

♬ original sound – notkenna17

Miután a járat biztonságosan leszállt a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtéren, a nőt kórházba szállították – közölte a légitársaság.

Az American Airlines szóvivője a Business Insidernek egy e-mailben elküldött nyilatkozatában elmondta: “A nő megpróbálta kinyitni az első beszállási ajtót, és fizikailag bántalmazta, megharapta és sérülést okozott egy légiutas-kísérőnek. Tapsoljuk meg, hogy a legénység ilyen szakszerűen kezelte a hirtelen kialakuló helyzetet.”

Az ügy kivizsgálása után a nő az amerikai légitársaságok tiltólistájára került. Fizikailag lehetetlen kinyitni a repülőgép ajtaját repülés közben, mivel ezt több ezer kilós nyomás biztosítja a balesetek elkerülése érdekében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek