A tudatalattink az a „süllyesztő”, amely rengeteg információt, óhajt, érzelmet és gondolatot tárol, a java részéről pedig fogalmunk sincs, holott a mienk, a sajátunk, mi tápláljuk azt. Számos módszer létezik már arra, hogy feltárjuk az elménk „fekete dobozát”. Egy közülük az alábbi pszichológiai teszt, melyet ha komolyan veszel, értékes információkkal gazdagodhatsz.

Akár most is belevághatsz, alig kell hozzá pár perc. Válassz ki egyet az alábbi tollak közül, aztán már csak el kell olvasnod az annak megfelelő üzenetet. Ne gondolkodj, hallgass a megérzéseidre. Minél ösztönösebben választasz, annál pontosabb lesz az eredmény!

Szóval, kíváncsi vagy, mire is vágysz valójában?

1. toll – változatosság

Több mozgalmat, nagyobb változatosságot szeretnél az életedben. Ha ez a toll fogott meg téged, akkor a rutin rabja vagy. Ugyanazt a dolgot végzed újra és újra, ezért úgy érzed, szükséged van valami újra. A változatosságot a tettekben és a gondolatokban is keresed. Azért vonzott ez a toll, mert színes, és a belső vágyaidat jelképezi. Legszívesebben szárnyra kelnél, csak hogy felfrissíthesd a lelki világod.

2. toll – figyelem

Jobban oda szeretnél figyelni a feladataidra, fokozottabb összpontosításra vágysz. Ha ez a toll volt számodra a legszimpatikusabb, akkor gyakran vagy szórakozott, minden apróság eltereli a figyelmed, ami miatt nehezen tudod elvégezni a rád bízott feladatokat. Egyszerre több dologba is belevágsz, de félúton valamennyit abbahagyod. Azért vonzott ez a toll, mert a lelked mélyén koncentrálni szeretnél, el szeretnéd végezni a rád bízott teendőket, végre a célra szeretnél fókuszálni, és meg akarsz békélni önmagaddal.

3. toll – melegség

Amennyiben ez a toll keltette fel a figyelmed, akkor egy szelíd, melegszívű, gondoskodó, barátságos ember vagy. Jóval többet adsz, mint amennyit kapsz. Tudod, hogy több szeretetet érdemelnél, mégis gyakran megtörténik, hogy visszaélnek a jóságoddal és szereteteddel. A kék toll azt bizonyítja, több melegségre, szeretetre van szükséged. Egyébként nem kell aggodnod amiatt, hogy ilyen szelíd vagy, még akkor sem, ha felét sem kapod vissza annak a szeretetnek, amit adsz. A békét úgyis megleled, azzal, hogy megosztod a melegséged.

4. toll – színkavalkád

Ha ez a toll tetszett meg neked, akkor nem vagy egy érzelgős típus, és az életedben elég gyakoriak a szürke hétköznapok. Kissé kimerült vagy a téged körülvevő negatív energiáktól. A választásod azt sugallja, színesebb életre vágysz, ki szeretnél szakadni ebből a szürkeségből és negatív légkörből. Ki akarod színezni az életed, és meg akarsz szabadulni a csendtől. A toll színvilága vonzott magához, mert te is ugyanerre a vibrálásra vágysz.

5. toll – erő

Ha ezt a tollat választottad, azt jelenti, erőt szeretnél gyűjteni az álmaid valóraváltásához. Több ötleted is van, vagy csak egy nagy álmod, de megrekedtél abban a helyzetben, amikor elfogyott a bátorságod, és nem tudod, hogyan lépd át az élet akadályait. A toll, amelyet választottál, az erő keresését jelképezi a folytatáshoz. Arra vágysz, hogy végre megtaláld a löketet, amire szükséged van. A toll sötét színei az erőt szimbolizálják, ezért is ragadták meg a figyelmed. Ott vagy már a cél előtt, csak épp egy kis szellő kell, hogy szárnyallhass.

6. toll – egyszerűség

Ha ez a toll vonzott magához, akkor úgy érzed, megrekedtél az összevisszaságban. Túl sok dolog történik körülötted, és a folyamatos változások mintha fojtogatnának téged. Kétségbeesetten keresed az egyszerűséget, arra vágysz, hogy végre minden lecsendesedjen a környezetedben. A választásod azt bizonyítja, gyakran kell megharcolnod a manipulációval, hazugságokkal, átverésekkel, csalódásokkal. Semmi sem hiányzik jobban számodra, mint a nyugodt, egyszerű élet.

7. toll – stabilitás

Ha ez a toll a kedvenced, akkor elfáradtál. Túl sokat dolgoztál azért, hogy most ott lehess, ahol vagy. De bármennyi erőfeszítést is fektetnél a munkádba, ez már nem boldogít téged. Azt szeretnéd, hogy végre stabil, biztos alapokon fejlődhess tovább. Arra az erőre vágysz, ami segít megtalálni ezt a biztos pontot, hogy végre hátradőlhess.

8. toll – szikrák

Amennyiben ez a toll ragadta meg a figyelmed, akkor nagyon eleged van a monoton életből. Unod már folyton ugyanazokat az arcokat látni magad körül, ugyanazt a mókuskereket taposni. Az életed egy holtponthoz érkezett, amiből sehogy sem tudsz továbblépni. A toll, melyet választottál, azt mutatja, egy kis szikrára van most szükséged. Egy apró kis parázsra, mely újra lángra lobbantja az életed.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.