KuriózumPénzbabonák: Miért nem ajánlott felvenni az utcán talált pénzt?

Pénzbabonák: Miért nem ajánlott felvenni az utcán talált pénzt?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan álmodnak arról, hogy egyik nap, sétálás közben az utcán egy szép nagy bankjegy fog heverni a lábuk előtt, és az majd megoldja minden gondjukat. Te kaptál már pénzt az utcán?

Ha eléggé akarod, és úgy gondolod, hogy megérdemled a gazdagságot, az Univerzum ellát mindazzal a bevételi forrással, amire szükséged van. Csak kérned kell, és megkapod, azonban van néhány olyan szabály, amelyet figyelembe kell venned, ha meg is akarod tartani a pénzt.

Nyertél a lottón

Ha olyan szerencsés voltál, hogy nyertél a lottón, akkor jobb, ha nem költöd el az egészet, hanem egy bizonyos összeget a rászorulók támogatására fordítasz. A hagyomány szerint, ha nem osztod meg azt a pénzt, amihez szerencse folytán jutottál, akkor duplán meg fogsz fizetni érte.

A földön talált pénzt

A babona hitvilága szerint, az utcán találsz pénzt jobb, ha elviszed a rendőrségre, mivel ez negatív energiákat, átkot hozhat az életedbe.

Az útkereszteződésben talált pénz

Ha útkereszteződésben találsz pénzt, jobb, ha nem veszed fel, mert megbetegedhetsz. A bal kézzel felvett pénz pedig nagyon gyorsan “távozik” a háztól, pillanatok alatt el fogod költeni, vagy ellopják.

Pénztárca

A pénztárcát soha nem szabad az asztalon vagy az ágyon tartani. Ha több pénzt szeretnél bevonzani, soha ne tartsd az aprókat szanaszét a házban, inkább tedd egy perselybe. A pénzt este nem szabad megszámolni, mert ez szerencsétlenséget hoz. Ajánlott inkább reggel megszámolni az összeget.

Legyen mindig a pénztárcádban egy kis értékű fémpénz, ez szerencsét fog hozni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek