KuriózumPaulo Coelho: "Az éretlen nők állandóan ellenőrzik a férfiakat, az érett nők...

Paulo Coelho: „Az éretlen nők állandóan ellenőrzik a férfiakat, az érett nők tudják, hogy a férfi valójában az övék”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Paulo Coelho az érett és az éretlen nőkről!

“A leckék mindig akkor jönnek, amikor készen állsz a tanításra. Ha figyelmes vagy, észreveszed a jeleket, és tudni fogod, mi a következő lépés. Érett és éretlen nők között számos különbség van…

Az éretlen nők üresen hagyják a határidőnaplójukat, és várják, hogy majd a férfiak felhívják őket. Az érett nőknek megvan a saját napirendjük, és kedvesen elmondják, azoknak a férfiaknak, akiket igazán kedvelnek, hogy szívesen látják őket egy közös programra.

Az éretlen nők állandóan ellenőrzik a férfiakat, és irányítani akarják az életüket. Az érett nők tudják, hogy a férfi valójában az övék, és felesleges időtöltés az ellenőrzés.

Az éretlen nő kiborul, ha a férfi nem telefonál, az érett nő túl elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye, ha a férfi nem telefonál.

Az éretlen nők a szex által próbálják magukhoz láncolni a férfit, az érett nők tudják, hogy a szexnél több az érzelmi intelligencia, amivel igazán meg lehet tartani egy férfit.

Az éretlen nők nem boldogok egyedül, az érett nők kihasználják, ha egyedül lehetnek, és olyan dolgokat csinálnak, amiktől feltöltődnek.

Az éretlen nők állandóan szoronganak, hogy nem elég szépek, és nem elég jók a férfinak. Az érett nők tudják, hogy elég szépek és elég jók lennének bármelyik férfinak.

Az éretlen nők állandóan rendelkezni akarnak a férfi ideje felett, az érett nők annyi időt és teret hagynak a férfinak, amennyit csak szeretne. Ők tudják, hogy éppen ezért később az együtt töltött idő még kellemesebb lesz.

Ha egy éretlen nőt megsebez egy férfi, akkor az összes többi férfi fizet majd ezért. Egy érett nő képes megbocsátani, és nem bünteti az életébe belépő összes férfit.

Az éretlen nők képesek könnyen bárkibe szerelembe esni, vadásznak egész életükben. Az érett nők tudják, hogy az, akit szeretnek, nem mindig tudja viszonozni a szerelmet, ezért elfogadják ezt minden düh és keserűség nélkül.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek