KuriózumOxfordi professzor: a láthatatlan földönkívüliek már köztünk vannak

Oxfordi professzor: a láthatatlan földönkívüliek már köztünk vannak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy oxfordi professzor azt állítja, hogy láthatatlan földönkívüliek a háttérben egy új hibrid faj létrehozásán dolgoznak, akik majd átveszik az uralmat a Földön!

Dr. Young-hae Chi, az Oxford Oriental Institute professzora 2012-ben egy tanulmányban arról számolt be, hogy úgy véli, erős összefüggés lehet a földönkívüli létformák és klímaváltozás között.

A professzor Dr. David Jacobs amerikai “földönkívüli-elrablás kutatóra” hivatkozik, aki szerint az idegenek megpróbálják kolonizálni a Földet, úgy hogy titokban kapcsolatot létesítenek az emberekkel, hogy ennek következtében egy új hibrid faj jöhessen létre.

Dr. Jacobs szerint a földönkívülieknek ez már sikerült is, ugyanis ezek a hibrid teremtések már itt járnak közöttünk.

Dr. Chi szerint az idegenek beavatkozása nem véletlen, mert pont akkor kerül sor az új hibrid faj kialakulására, amikor a bolygó egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen ma már a tudomány emberei úgy vélik, hogy valami nagyon drámai változásnak kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ne alakuljon ki ökológia katasztrófa, amely veszélybe sodorná a földi életet.

2018 áprilisában Dr. Chi egy konferenciát szeretett volna szervezni “Földönkívüliek a bolygónkon? Igen, vagy nem?” címmel, de a The Oxford Union szervezet nem adott rá engedélyt.

Chi professzor szerint az új hibrid faj rendelkezni fog olyan képességekkel, amelyek révén jobban tud alkalmazkodni a megváltozott klímarendszerekhez, időjárási körülményekhez, sőt, ez az új faj intelligensebb is lesz, így a problémák megoldása is hatékonyabban mehet végbe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek