Öten haltak meg ugyanabból a családból egy autóbaleset következtében Utahban, az Egyesült Államokban. A tömegbaleset a hirtelen pusztító vihar következtében alakult ki, a halálos áldozatok száma jelenleg nyolc!

Öten haltak meg ugyanabból a családból egy autóbaleset következtében!

Egy vasárnap este az utahi Mason Sawer hiába várta haza a családját, a feleségét, a fiú testvérét, a két gyereküket, és a testvére gyerekét. A család sajnos egy hirtelen kialakuló, az utat beborító porvihar következtében balesetezett.

Mason felesége, a 30 éves Kortni Sawyer, valamint két gyermekük, a 6 éves Riggins, és a 2 éves Franki nem élte túl az ütközést. A harmadik gyermek, Blue, sérülésekkel került kórházba, de egy nappal később ki is engedték. A balesetben Mason testvére, a 37 éves Race Sawyer, és a 12 éves fia, Rider is életét vesztette.

“A 37 éves Race elkötelezett és szerető férj és apa, nagyon jó sportoló volt, kedvence a Snickers volt, vacsorára pedig mindig hamburgert evett. Mindig mindenben megtalálta a jót, és alázatos volt, de, ha kellett elkötelezetten versenybe szállt a nemes cél érdekébe.”

A család számára létrehozott GoFundMe oldalon ezt írták:

“Ez a GoFundMe azzal a céllal jött létre, hogy pénzügyi segítséget nyújthassunk Mason és Blue, valamint Keshia, Faith és Ran számára a temetés, az orvosi költségek és további anyagi támogatás finanszírozására. Bár ez a pénzalap nem tudja elfeledtetni a veszteséget és a bánatot, reméljük, hogy legalább egy részét csökkenteni tudjuk annak a pénzügyi tehernek, amelyet Masonra és Keshiára, valamint az egész családra nehezedik most.”

Eddig a GoFundMe segítségével 295.910 dollár gyűlt össze.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.