KuriózumÖsszefogtak Curtisék a bajba jutott apáért: felesége meghalt, nemrég a házuk is...

Összefogtak Curtisék a bajba jutott apáért: felesége meghalt, nemrég a házuk is leégett

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Pár nappal ezelőtt a Filantropikum is megírta annak az orosházi édesapának a történetét, aki egy évvel ezelőtt vesztette el feleségét, és ha ez még nem lett volna elég, pont egy évvel utána leégett a család otthona, miközben a férfi kisfiával Budapestre tartott, ahol a fiúra komoly életmentő műtét várt.

Zsurka Erik szeptember 28-án épp Budapestre tartott kisfiával, ahol a gyerekre életmentő szívműtét várt, amikor borzalmas hírt kapott, porig égett az otthonuk. A család egy év alatt szinte mindenét elvesztette.

A férfi felesége pont egy évvel ezelőtt hunyt el, rá egy évre a család háza is eléget, miközben a kisfiának lyukas volt a szíve és a szívbillentyűje sem megfelelően működött.

“Reggel jöttünk értük, hogy visszük Budapestre őket, és egy kis füstszagot éreztünk, de el kellet indulnunk. Elindultunk, és nem gondoltunk semmire” – nyilatkozta a nagymama, majd hozzátette: “Úton voltunk már, akkor kaptuk a hírt, hogy ég a ház” – tette hozzá a Tényeknek az apuka.

Az orosháziak mind összefogtak, hogy tetőt biztosítsanak a család feje fölé, de nem csak a helyiek nyújtanak segítséget a bajba jutott családnak, hanem a celebek is, köztük éllovas Curtis, aki közösségi oldalán osztotta meg egy felkérést.

Fotó: Curtis

„Gyerekek! Fogjunk össze és segítsünk egy édesapának, aki egy évvel ezelőtt veszítette el a feleségét, most pedig gyermeke életéért küzd, miközben szinte porig égett az otthonuk” – írta a rapper közösségi oldalán.

Curtis mellett Görög Zita is megosztotta a felhívást.

„Szívszorító. Az apuka legnagyobb fájdalma az, hogy felesége minden személyes tárgya is semmivé lett. Hamis számlaszámok is megjelentek közben, így ha ti is segítenétek, kérlek ne kommentekben megjelent számra utaljatok!” – írta közösségi oldalán a híresség.

Bárki segíthet az édesapa nevére létrehozott számlára való utalással: Zsurka Erik, számlaszáma: 11600006 – 00000000 – 81940378

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek