HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. november 27. és december 3. között!

Orákulum horoszkóp 2023. november 27. és december 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Lassulás

Itt az ideje, hogy elengedd az elvárásaid másokkal és magaddal szemben is, vállald a felelősséget minden illúzióért, amit megteremtettél! Élvezd ezt a lelassulást, lazulj el, használj ki minden nyugodt pillanatot. Figyelj befelé, törődj jobban a testi és lelki egészségeddel. Sportolj, kerüld a méreganyagokat, csak így tudod a kiegyensúlyozott harmóniát fenntartani. A belső csend növeli a harmóniát, a belső csend pedig az ebből áradó jutalom.

Bika – Kívülálló

Átmeneti időszakon mész keresztül, és az az érzés, hogy kívülálló vagy, gondot okozhat. Az egyetlen módja annak, hogy ebben a pillanatban teljes egyetértésben legyél a létezéssel, az, ha kapcsolatba kerülsz a belső lényeddel. Hagyd abba a múlttal való küzdelmet, és szabadulj meg a régi fájdalmaidtól. A felszabadulás olyan kapukat nyithat meg, ahová már egy ideje nagyon vágyakozol. Ha belül változol, az életed kívül is megváltozik. Lehetséges, hogy új barátok lépnek be az életedbe, vagy a régi barátságok megváltoznak.

Ikrek – Kreativitás

Nem számít, hogy az élet melyik területén mutatod meg kreatív oldaladat, fontos, hogy nyitott legyél, arra, amit ki szeretnél fejezni. Az igazi kreativitás az istenivel való közösségből születik, titka pedig az önfeladás egy magasabb energia előtt. Szeress mindent, amit csinálsz, legyen az festés, háztartási tevékenység vagy éneklés, és ne feledd, milyen varázslatosnak tűnt a világ gyermekkorodban. Az angyalok azt mondják, hogy kapcsolódj újra a varázslat érzéséhez és a létezés öröméhez.

Rák – Újjászületés

Ez a kártyalap a tudat fejlődésének három szintjét képviseli: a teve – alvó, önelégült, az oroszlán – magányos és büszke, a gyermek pedig – ártatlan és spontán. Függetlenül attól, hogy melyik szakaszban vagy épp, a növekedés és változás időszaka, a következő szintre lépés került előtérbe. Engedd, hogy a belső gyermeked játsszon, élvezze az életet. Adj magadnak egy kis időt, és kérdezd meg belső gyermekedtől: “Hogy érzed magad?”, “Mit szeretnél csinálni?”, és hagyd, hogy ez a hang vezessen. Folyamatosan kérj útmutatást és védelmet mindenben, amit csinálsz.

Oroszlán – Különítmény

Életed egy időszaka, amely segített meghatározni önmagad, a végéhez közeledik. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatról, munkáról vagy arról a helyről van szó, ahol eddig éltél, ha feladod a harcot, csodálatos dolgok várnak rád. Hagyd magad folyni, mint egy esőcsepp a levélen, és magabiztosan tekints az új útra, amely megnyílik előtted. Ha szorosan nagyon ragaszkodsz a számodra ismerős dolgokhoz, nem teszel mást, mint megragadsz a múlt energiájában, anélkül, hogy meg tudnád látni az elméden kívül létező lehetőségek végtelenségét.

Szűz – Teremtő

A belső tűz felélesztése harmóniához és bölcsességhez vezet. Amit most képes vagy elengedni a teremtő térből, gazdagon fog gyümölcsözni, bőségesen jut a körülötted lévőknek is. Eljött az ideje, hogy felmutasd az eddigi tapasztalataidat, tulajdonságaidat. A lelki nyugalom biztonságérzetet és annak tudatát hozza el, hogy mindig tudod, mit kell tenned. Még ha logikus elméd nem is érti, hogyan lehet egy helyzetet megoldani, a lelki nyugalom azt jelenti, hogy hiszel abban, hogy az Univerzum csodálatos megoldást fog hozni.

Mérleg – Kimerültség

Ez a kártyalap egy figyelmeztetés, hogy olyan időszakon mész keresztül, amikor a túlzott munka, a rutin miatt életenergiád hamarosan lemerül. Tarts egy kis szünetet, és ne feledd, hogy az élet nem üzlet, amelyet vezetői kritériumok szerint kell irányítani, hanem egy rejtély, amelyet meg kell élni. Engedd, hogy a spontaneitás legyen az útmutató ezen a héten, foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek tetszenek és boldoggá tesznek. Készíts leltárt az elvárásaidról, és tedd fel magadnak a kérdést: “Mit akarok, hogy holnap, holnapután, a jövőben történjen?”

Skorpió – Semmi különös

Egy izgalmas és intenzív életszakasz után a béke és a harmónia vár rád. Élvezd a világ szépségét, amelyben élsz, és vegyél részt teljes mértékben, szeretettel a nap minden apró tevékenységében. Sok angyal és fénylény van körülötted, akik körülvesznek, vezetnek és folyamatosan támogatnak szeretetükkel. Kérd a segítségüket, beszélgess velük gondolatban bármiről, és hamarosan bizonyítékot kapsz a létezésükről. Segíts másokon, és ne engedd, hogy a kétely vagy a félelem azt sugallja, hogy nem vagy képes valamire.

Nyilas – Halogatás

Ha folyamatosan halogatod a dolgokat, az egyetlen eredmény, amit elérsz, az a nyomasztó érzés, hogy elakadtál. Az a gondolat, hogy talán holnap más lesz, vagy hogy talán többet fogsz tudni, csak egy illúzió, amely nem tesz mást, mint elmozdít a kívánt eredménytől. Légy bátor és cselekedj anélkül, hogy a végtelenségig halogatnád, amit a szíved mond. Kérhetsz segítséget az angyaloktól, hogy támogassanak a rád háruló feladatokban, életed egyensúlyának helyreállítása érdekében. Állítsd helyre a harmóniát az életedben.

Bak – Bűntudat

Pontosan olyan vagy, amilyennek lenned kell, nincs semmi természetellenes benned, még ha időnként hibázol is. Fontos, hogy tanuljunk a hibákból, továbblépjünk és jelen legyünk, hogy ne ismétlődjenek meg. Ne engedd, hogy a mély bűntudat csapdájába ess, mert ez csak önbizalomhiányt eredményez. Fogadd el kudarcaidat anélkül, hogy megbüntetnéd magad, vagy hagynád, hogy kétségbeesés áldozatává válj, és tekints rájuk az élettapasztalat értékes eszközeiként. Ahelyett, hogy hibáztatnád magad, vegyél egy mély lélegzetet, és lépj tovább.

Vízöntő – A belső hang

Belső hangod úgy súg neked, mint egy orákulum, amely csak az igazat mondja. Összpontosíts a belső lényedre, és hallgasd meg a válaszokat, amelyek ebből a szent térből érkeznek. Még ha kissé bizalmatlan is vagy azzal kapcsolatban, amit érzel, az angyalok arra biztatnak, hogy menj tovább álmaid útján. A szándék megfogalmazása szenvedélyt és értelmet hoz az életedbe. Tölts több időt egyedül a természetben, mert fontosak számodra ezek a gyógyító pillanatok. Tegyél félre minden félelmet, zűrzavart, izgatottságot, és újítsd meg kapcsolatod a magasabb energiával.

Halak – Barátság

Készen állsz arra, hogy hogy valóban megtapasztald a barátságot. Lényed legmélyén csírázni kezd a feltétel nélküli szeretet magva, amely nem vár és nem követel senkitől semmit. Itt az ideje új készségek elsajátítására vagy új projektek tanulmányozására, közben pedig élvezd maradéktalanul a tanulási folyamatot. Az új dolgok megtapasztalása csodálatos, ha a tanulási folyamat közben teljes mértékben ki tudod élvezni az “itt és most” pillanatát. Figyelj az üzenetekre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek