HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. augusztus 7-13. között!

Orákulum horoszkóp 2023. augusztus 7-13. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Intention

Ez a kártyalap azért érkezik hozzád ezen a héten, hogy felhívja a figyelmed, hogy tudatosítsd jobban a szándékaidat, céljaidat és vágyaidat. Megtörténhet, hogy az élet bizonyos területeit eddig egy kicsit félvállról vetted, anélkül, hogy feltetted volna magadnak a kérdést, hogy a számodra legmegfelelőbb úton jársz-e. Más szóval, lehet nem láttad tisztán a fától az erdőt. Lépj egy lépést hátra, tarts egy kis szünetet, és kérdezd meg magadtól, hogy mit is szeretnél valójában. Ne feledd, hogy csak a világos szándékok hoznak egyértelmű eredményeket.

Bika – Encouragement

Haladj tovább, még akkor is, ha kétségeid vannak a döntéseidet illetően. Ez a kártyalap segít, hogy megbizonyosodj arról, hogy a helyes úton jársz, és az Univerzum energiája támogat minden törekvésedben és cselekedetedben. Tedd meg az első lépést, maradj erős és önbizalommal teli. Légy egy kicsit toleránsabb saját magaddal szemben, ne ásd alá az önbecsülésed. Új lehetőségek, új eszközök és erőforrások tárulnak eléd. Hidd el, hogy mindent a lehető legjobb tudásod szerint teszel, bízz a döntéseidben, hallgass a szívedre.

Ikrek – Sad Embrance

Néha neked is lehet rossz kedved, főleg, ha sorozatosan úgy érzed, hogy nem szeretnek, nem becsülnek meg, vagy nem kapsz annyit vissza, amennyit adsz. Ne feledd azonban, hogy ezek csak az ego játszmái, amelyek az áldozat szerepébe taszítanak. Vizsgáld meg, hogy milyen helyzetekben jönnek elő ezek az érzések, és engedd el őket. Az állandó panaszkodás helyett, inkább fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, és a megérzéseidre hallgatva hozd meg a döntéseket. Engedd el a szenvedést, tekints magadra úgy, mint egy tökéletes, erős emberi lényre, és lépj tovább!

Rák – Commitment

Ez a kártyalap felhívja a figyelmed a most kiteljesedő, hosszú távú együttműködések lehetőségeire, akár egy remek szerződéskötés is létrejöhet ebben az időszakban. Legyen szó akár szakmai, akár magánéleti kapcsolatról, az biztos, hogy a most megkötött szerződések egészen hosszútávra szólnak. Minden felelősséget vállalni kell, amelyet egy ilyen kötelezettségvállalás magában foglal. De ebből a szempontból ez egy termékeny hét, ezért légy fogékony és nyitott, hiszen most pontosan azt kaphatod, amit el szerettél volna érni eddig az életben.

Oroszlán – Wishing Well

Tervezd meg, és képzeld el, engedd, hogy a legnagyobb kívánságod valóra váljon. Nem számít, mit szeretnél most megtapasztalni vagy megvalósítani az életedben, ne erőltesd a dolgokat, engedd át az irányítást egy nálad nagyobb energiának. Ne engedj a belülről jövő nyomásnak, kényszeres gondolatoknak, tedd félre az egódat, és engedd, hogy megtörténjen, aminek kell. A ritmus tökéletes, az időzítés tökéletes, légy türelmes és figyelj mindenre, ami isteni támogatásként és útmutatásként jelenik meg az életedben.

Szűz – One-Ring Circus

Ennek a kártyalapnak az üzenete szorosan kapcsolódik a hatalomhoz és a szabadsághoz, abban az értelemben, hogy itt az ideje felvállalni ezeket a tulajdonságokat. Támaszkodj az eddig felhalmozott bölcsességre és tudásra. Most bármit elérhetsz, amit elhatároztál, ezért ne tétovázz, ne add át magad a bizonytalanságnak. Tedd meg az első lépést az álmod felé, és ne félj attól, hogy körülötted vannak olyanok, akik nem helyeslik a döntéseidet, vagy úgy tűnik, hogy nem támogatnak téged. Akikre szükséged van, a megfelelő időben fognak megjelenni az életedben. Kövesd az utad, és ne törődj másokkal!

Mérleg – Wide Open

Ez a csodálatos kártyalap hihetetlen új lehetőségeket tartogat számodra. Most végre learathatod az eddigi munkád gyümölcsét, és sokkal közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Soha ne elégedj meg azzal, amit eddig elértél, tágítsd a látókörödön, hiszen bármi lehetséges, amit csak szeretnél. Ezen a héten lehetőséged nyílik arra, hogy úgy tekints magadra, mint egy hatalmas és korlátok nélkül létező, egyedi személyiségre. Bízz magadban és az univerzum erejében, az ismert és ismeretlen törvényszerűségekben, amelyek révén minden lehetségessé válhat.

Skorpió – Magical Map Shifter

Lehetséges, hogy az utóbbi idők élményei egy kicsit felzaklattak, vagy olyan érzésed lehet, hogy nem jó úton haladsz. Ez azért van így, mert eddig egy sor olyan illúziót tápláltál, amelyek csalódásokhoz vezettek. Mindezek azonban arra sarkalltak, hogy a tudatosság új szintjére lépj, új úton haladj. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy a csodák egymás után jelennek meg az életedben. Ahhoz, hogy befogadd és élvezhesd őket, nyitottnak kell lenned, bízz magadban, és az élet eleve elrendelt rendjében. Készülj fel minden váratlan áldás fogadására!

Nyilas – Peaks of Joy

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy túl sok időt pazaroltál a boldogság keresésére. Kívülről, az anyagi dolgok beteljesülése által vártad, hogy végre boldog legyél, azonban, most végre eljött az idő, hogy megértsd, minden csak rajtad múlik. A boldogság benned van! Most és itt, ebben a pillanatban boldog lehetsz, ha akarod. Minden csak választás kérdése. Semmi sem tud kívülről boldogságot hozni, az illúziók csak mulandó elégedetlenséget szülnek. Itt az idő, hogy úgy dönts, boldog leszel.

Bak – Strenght

Most van a legmegfelelőbb idő a testi-lelki egyensúly helyreállítására. Ezt úgy teheted meg, hogy megvizsgálod azokat a szokásaidat, tevékenységeidet vagy kapcsolataid, amelyek az utóbbi időben elvették az erődet. Rá fogsz jönni, hogy mi az, ami felzaklatott, még ha csak a saját gondolataid is voltak azok. Eljött tehát az idő, hogy gondoskodj a saját egyensúlyodról, pihenéssel, egészséges és megfelelő táplálkozással foglalkozz, lazább munkaritmussal, minden olyan tevékenység elutasításával, amihez már nincs kedved.

Vízöntő – Come Together

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy egyensúlyhiány van az életedben az adott és a kapott szeretet tekintetében. Ha fáradt vagy, ha üresnek vagy frusztráltnak érzed magad, ez azt jelenti, hogy eljött az idő, hogy leereszkedj a szívedbe, hogy feladj minden inverziót vagy küzdelmet, és élvezd a szeretetet, amit adhatsz és kaphatsz. Ne feledd, hogy bármennyire is sikeres vagy, az igazság az, hogy nem tudsz szeretet nélkül élni. Ezen a héten nyisd ki újra a szíved!

Halak – Bone Collector

Jelenleg múltbeli helyzeteket ismételgetsz, ragaszkodsz egy régi életmódhoz, rabja vagy néhány történetnek, amit magadról és a világról alkottál. Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy jó lenne kiszállni végre a mókuskerékből, vagy pedig állandóan ismétlődni fognak a múlt történései. Ami megtörtént, fogadd el, és engedd el. Nézd meg most az életedben: melyek azok a helyzetek, amelyeket megélsz, amire hatással vannak a múltbeli tapasztalatok és hiedelmek. Hajlandó vagy most továbblépni, elszakadni a múlttól és jótékony változásokat végrehajtani?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek