HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. augusztus 21-27. között!

Orákulum horoszkóp 2023. augusztus 21-27. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Dream Walker

Az álmaid most valóra válhatnak, de fontos, hogy jobban megnézd, hogy melyik az az álmod, amit az egód irányít, és melyik az, ami a szívedből szól. A hamis gondolatok és ítélkezések eddig elhomályosították a nézőpontodat, de most végre szabadon élvezheted a tiszta gondolataidat, a valódi énedet. Ennek a hétnek az energiája az anyagi életedet stabilizálhatja, használd ki, most a számodra fontos személyeket is támogathatod. Az új ötleteid kiváló eredményeket hozhatnak.

Bika – The Phoenix

Ha eddig úgy érezted, hogy le kell mondanod azokról a dolgokról, amelyek már hasznosak számodra, akkor ezen a héten most megtapasztalhatod, hogy az életben mindent egy magasabb hatalom irányít. Bármi történjen is, minden a te javadat szolgálja, engedj teret az új dolgoknak, új embereknek. Lehetnek fájdalmas vagy könnyű időszakok az életben, a végeredmény mégis ugyanaz: minden jól meghatározott céllal történik. Az Univerzum csak azt hagyja, hogy bekövetkezzen, ami számodra előnyös.

Ikrek – The High Lord of Gratitude and Service

Ezen a héten szükséges lesz egy kis önvizsgálatra, mert az elmúlt időszak megfeszített tempója miatt nem jutott túl sok idő saját magadra. Figyeld meg, hány terved teljesült már, milyen vágyaid vannak jelen pillanatban. Másrészt vizsgáld meg a környezetedhez fűződő viszonyodat, mert lehetséges, hogy az eredmény hajhászása közben megfeledkeztél a barátaidról. Ha állandó versenyszellemben éled a napjaid, lehet, hogy a legfontosabb dolgokról maradsz le. Amint megváltoztatod a felfogásod, a siker kopogtatni fog az ajtódon.

Rák – The Winged Wise Ones

Ezen a héten a gondviselés veled lesz, óriási energiatöltést kapsz, éppen ezért sokkal könnyebben fogod viselni a váratlan helyzeteket vagy információkat. Bármi is történjen, minden a te javadat szolgálja. Most egy csodálatos lehetőség nyílik arra, hogy teljes könnyedén megoldjad azokat a dolgokat, amelyek eddig problémát jelentettek. Összpontosíts a jelen pillanatra, maradj tudatos, figyeld a gondolataid, de ne ragaszkodj hozzájuk. Ne keresd most a logikus magyarázatokat, add át magad az áramlásnak.

Oroszlán – The Diamond Dreamer

Ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy a láthatatlant valós formában nyilvánítsd meg, és hasznos lenne, ha tudatosítanád, mit is szeretnél valójában az életedben. Üzeneteket, útmutatást kapsz a választott úttal kapcsolatban, haladj magabiztosan a kitűzött célok felé. Most van az a pillanat, amikor valóban meglátod a törekvéseid kézzelfogható eredményét. A megfelelő kommunikáció segítségedre lesz abban, hogy nagyobb harmóniát érj el a kapcsolataidban, és pozitív visszajelzéseket kapj.

Szűz – The Sacred Union

Ezen a héten megtapasztalhatod, hogy az élet tele van szépségekkel. Csodálatos emberek vesznek körül, segítségükkel most minden sokkal könnyebben megy. Ez az időszak megfelelő arra, hogy a terveid és vágyaid teljesüljenek. Legyen szó akár baráti, család, üzleti, vagy párkapcsolatról, most a kiegyensúlyozottság lesz jellemző. Értékeld a körülötted lévő embereket, légy hálás minden ajándékért, amit nap mint nap kapsz.

Mérleg – The Fire Prince

Izgatottsággal és idegességgel indul a hét, ami kifacsarhatja az erődet, és gátolja a kreatív oldaladat, pedig ez minden helyzet megoldásakor szükséges. Lassíts, ne légy türelmetlen, így könnyebben el fogod érni a kitűzött célt. Az intuíciód világos jelzéseket küld a körülötted lévő emberekről, és a legfontosabb döntésekről, amelyeket meg kell hoznod. Fokozottan figyeljen mindazokra a kontextusokra, amelyek homályosnak, nagyon igényesnek tűnnek vagy megszállottan ismétlődnek – ezeket kerülni kell.

Skorpió – The Ringmaster of Scrutinity

Ha van olyan helyzet az életben, amely bosszant, itt az ideje, hogy egy kicsit más szemszögből figyeled, és észrevedd a mögöttes jelentést. Ha elvárásaid vannak és ítélkezel, elszakadsz a bőség és az inspiráció isteni áramlásától. Engedd el a múltat, ne aggódj a jövő miatti, engedd, hogy az Univerzum irányítsa a életed. Itt az ideje, hogy jobban vigyázz magadra, mint másokra, és bízz benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Nyilas – Gaia’s Garden

Jó lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt az adás és kapás között, úgy tűnik, az egyik irányba jobban megbillent a mérleg, és ez sok energiádat felemészti. Az adás beteljesülést és örömet okoz, de azt is meg kell tanulni, hogy elfogadd, amit kapsz. Becsüld meg magad, hidd el, hogy megérdemled. Új lehetőségek jelennek meg az utadban, így az eddigi konfliktusokat is jobban fogod tudni kezelni.

Bak – The Keeper of the Scales

Váratlan helyzetekkel szembesülsz, amelyek elárasztanak bizonytalansággal és kétellyel, de jó lenne, ha megőriznéd a higgadtságodat, mert különben az ego drámájának csapdájában találod magad. Tarts egy kis szünetet, menj el vakációra, hogy helyreálljon a szükséges egyensúly. Ne töltsd az időt olyan emberek társaságában, akik elszívják az energiádat, vagy elvárásokat támasztanak veled szemben. Inkább töltsd az idődet saját magaddal és szeretteiddel, utána hálás leszel saját magadnak, hogy meg merted lépni ezt a lépést.

Vízöntő – The Spirit Whisperer

A következő napokban az intuíciód és látnoki képességed igen magas szinten lesz, és ha igazán figyelmes vagy, hasznát veszed a megérzéseidnek. Ha a megfelelő időben megteszed a megfelelő lépést, a végén teljes mértékben élvezheted a rég várt sikert. Figyelj azokra az ötletekre, amelyek ebben az időszakban merülnek fel benned, sőt jó lenne, ha egy füzetbe lejegyeznéd őket, hogy szükség esetén kéznél legyenek. Bizonyos kapcsolataid új szintre emelkednek, most megtudod, hogy melyek azok, amelyekre továbbra is szükséged van, elősegítik a fejlődésed.

Halak – The Prison Waif

Azon kapod magad, hogy terveket, stratégiákat készítesz a jövőddel kapcsolatban, hogy hogyan fog kinézni és mit kell tenned? Ha a válasz igen, akkor ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy inkább a szívedre hallgass, mint az eszedre. Nem lehet biztosan tudni, hogy milyen lesz a jövő, hogyan fog érvényesülni az ok-okozat törvénye ebben az esetben. Inkább hagyd, hogy az intuíciód vezessen, kérj isteni segítséget, és nyisd meg a szíved a csodák befogadására. Itt az ideje, hogy tudatosan kapcsolódjunk a bőség és bizalom áramlásához.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek