A következő hét napra Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái adnak tanácsokat, útmutatást. Ha érdekel a jövőd, ha kíváncsi vagy, hogy mi az Univerzum szándéka veled, akkor olvasd végig figyelmesen a csillagjegyedre vonatkozó heti jelentést.

Kos – The Camel Boy

Elérkezett a külső és belső nagytakarítás ideje. A tested megfelelő étrenddel, méregtelenítéssel és meditációval tisztíthatod meg. De jó érzéssel tölthet el, ha a környezetedben is rend és tisztaság fogad: takaríts az otthonodban, mosd meg az autódat, rendezd el a szekrényeket, és szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyeket már nem használsz. Rakj rendet, engedd el a régi dolgokat, hogy helyet tudj csinálni az újnak.

Bika – The Phoenix

Néha úgy érzed, mintha nem tudnál előre jutni, csak körbe-körbe forogsz az életedben. Minden bizonnyal az az oka, hogy nem engeded, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, mindent irányítani akarsz. Nagyon ragaszkodsz a régi, jól ismert dolgokhoz, még akkor is, ha legbelül tudod, hogy nem ez a legjobb megoldás. A változástól való félelem akadályozza az élet természetes áramlását, és nem engedi, hogy a kívánt eredmény valóra váljon. Engedd meg, hogy hozzád jöjjenek a szükséges dolgok, emberek, szüless újjá, akárcsak egy Főnix madár.

Ikrek – The Hawk Prince

Ezen a héten különböző módon érkeznek hozzád a figyelmeztető jelzések egy olyan tevékenységgel kapcsolatosan, amelyben jelenleg részt veszel. Miért nem hallgatsz a belső hangodra? Figyelj az üzenetekre, mert mindig a megfelelő időben érkeznek. Útmutatást kapsz azzal kapcsolatban, hogy mi az, amitől meg kell szabadulnod, és mi az, amit jobb, ha beengedsz az életedbe. Ha úgy érzed, hogy arra van szükséged, hogy egy kicsit lassíts, és befelé fordulj, akkor engedj a legbensőbb hang hívásának. Kapcsolódj össze az egyetemes bőség áramlásával.

Rák – The Cosmos

Itt az ideje, hogy arra az új projektekre összpontosíts, aminek nemrég kezdtél neki, most segítségedre lesz az is, hogy magas szintű kreatív energiával rendelkezel. Tisztázd le a gondolataidat, érzéseidet, és csak azután fogj neki az alkotásnak. Légy követendő példa a környezeted számára, most nagyon erős inspirációs erővel rendelkezel. Gondolj vissza azokra a dolgokra, amiket mostanában álmodban láttál, mindenik jelzés-értékkel rendelkezik. Azokat a szenvedélyeket, hobbikat, célkitűzéseket, amelyeket rég a szekrény mélyére zártál, most nyugodtan vedd elő. A siker csak akkor valósul meg, ha minden nap teszel is érte.

Oroszlán – The Resting Tree

Az utóbbi időben kicsit túl gyors tempót diktáltál magadnak, itt az ideje, hogy lassíts egy kicsit. Figyelj azokra a jelekre, amelyeket a tested küld neked, lassíts, mert különben nem fogod tudni elkerülni a testi és szellemi kimerültség állapotát. Nyugodj meg, csinálj olyan dolgokat, amelyek örömet okoznak, majd megújultan és kipihenten újra belevetheted magad az élet körforgásába. Tiszta elmével jobban hozzáférhetsz az új forrásokhoz, és könnyebben tudod kezelni a felmerülő problémákat.

Szűz – The Eyes of Beauty

Ezen a héten figyelj arra, hogy hogyan gondolsz a körülötted lévő emberekre. Meglátod bennük a szépséget, a tökéletességet? A világod olyan, amilyennek látod a saját “szemüvegeden” keresztül, te alkotod meg a saját valóságodat. Engedd, hogy az intuíció, a belső hangod vezéreljen, és a nehéz pillanatokban kérd az angyalok útmutató segítségét. Az üzeneteket a legváratlanabb módon kapod meg, és még akkor is, ha némelyikük bosszantónak tűnik, írd le őket egy füzetbe, hiszen valamikor magyarázatot kapsz arra, hogy mi a céljuk.Tölts több időt önvizsgálattal, és menj ki a természetbe szeretteiddel.

Mérleg – The Keeper of the Scales

Az utóbbi időben nem figyeltél túlságosan az égi jelekre, éppen ezért most némi zavart okozhatnak, hiszen kezdenek beteljesülni. Az egód azért küzd, hogy visszaszerezze a vezetést, az arrogancia és az énközpontúság felé szeretné terelni a dolgokat. Mostanában nagyon megviselnek a körülötted lévő emberek drámái, tele vagy önsajnálattal és szomorúsággal. Itt az ideje, hogy helyreállítsd az egyensúlyt, szerezd vissza az erődet és jobban bízz egy kicsit magadban.

Skorpió – The Rainbow Prince

Újra egyensúlyba kell hoznod az “adás” és a “fogadás” közötti egyensúlyt, csak így jöhetsz rá, hogy pontosan mi okoz diszharmóniát. Nem lesz ez egy könnyű folyamat, de az eredményre nem kell sokáig várnod. Amikor sikerül jobban elfogadnod saját magad, akkor teljes szívvel el tudod fogadni az Univerzum ajándékait. Élvezd mindazokat a dolgokat, helyzeteket és embereket, amelyek hozzád érkeznek, mert bennük rejlik az Univerzum üzenete, még akkor is, ha első látásra nem úgy tűnik.

Nyilas – The Altar Priestess

Ne engedd, hogy mások befolyásoljanak, hiszen így szem elől téveszted, hogy mik az életben az igazi értékek. Tegyél meg mindent azért, hogy visszanyerd az erődet, és elfogadd azt, aki valójában vagy. Ha továbbra is mások irányítása szerint éled az életed, elveszel a mellékösvényeken. Figyelj a belső iránytűdre, az intuíció az, ami mindig megmutatja neked a jó irányát. Légy bátor, tartsd tiszteletben magad és bízz a céljaidban, hiszen te tudod, hogy mi a legjobb számodra.

Bak – The High Lady of Love and Compassion

Úgy tűnik, hogy a saját racionális gondolataid csapdájába estél, és egyáltalán nem veszed figyelembe, hogy döntéseid mások életére is kihatással vannak. Az is előfordulhat, hogy megpróbálsz manipulálni bizonyos személyeket céljaid elérése érdekében. Engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, kövesd az utad akkor is, ha nem mindenben találod meg a logikát. Itt az ideje a szemléletváltásnak.

Vízöntő – The Shadow Queen

Jelenleg úgy tűnik, sok olyan megoldatlan dolog van az életedben, ami fejfájást okoz. Túl sok időt fordítasz a részletekre, és ez megakadályoz a továbblépésben, azonban úgy tűnik, hogy jó úton haladsz afelé, hogy megtaláld a számodra megfelelő utat. Csupán annyit kell tenned, hogy légy jelen, várj, és minden megoldódik. Tartsd a kapcsolatot olyan emberekkel, akik hasonló rezgésszinten vannak, mint te, és meg fogod találni a legjobb megoldást.

Halak – The Fire Prince

Ezen a héten a támogatás olyan forrásból származik, amire nem is számítottál, így végre kit tudsz teljesedni, és megvalósul az, amiről eddig csak álmodtál. A fejlődés lehetősége számos innovatív megoldást és optimizmust hoz számodra, most végre fény derül arra, hogy melyik a legjobb út a céljaid elérése érdekében. Minden okod megvan arra, hogy magabiztos legyél, hiszen megvannak a szükséges eszközeid a siker eléréséhez. Ezen a héten önbizalmat és optimizmust sugárzol.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.