KuriózumOrákulum horoszkóp 2020. január 25-31. között!

Orákulum horoszkóp 2020. január 25-31. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Január utolsó hetébe léptünk. Következzenek most Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzenetei. Ha érdekel, hogy mi célja van veled az Univerzumnak a következő napokban, akkor olvasd végig figyelmesen a csillagok tanácsait, jóslatait.

Kos – Wishing well

Valami új lép be az életedbe – egy projekt, egy kapcsolat, de az is lehet, hogy bővülni fog a családod. A felsőbb erő aktiválja mindazokat a lehetőségeket, ahol az új élet mágikus módon jön létre. Mondd ki, hogy mi az, amire leginkább vágysz, és bízz benne, hiszen teljesülni fog. Sétálj a természetben naponta legalább 15-20 percet, hagyd magad mögött a gondokat. Nyisd meg a szíved, és figyelj befelé, csak így tudsz maximálisan összekapcsolódni az egyetemes energiákkal.

Bika – Ghostlands

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy az utóbbi időben érzelmi vagy intellektuális szinten kisebb problémákkal kellett megküzdjél. Kicsit megragadtál a múltban, állandóan vissza-vissza gondolsz a “régi szép időkre”, és nem tudsz teljes szívvel a jelenben élni. Élvezz minden pillanatot, az új nap egy új kezdetet jelent, és tele van szépségekkel. Vonatkoztass el a múlttól, és ne engedd, hogy a jövőtől való rettegés hatalmába kerítsen. A boldogság benned van.

Ikrek – Field of Dreams

Kétségbeesetten kergeted a pénzt, a sikert és a hírnevet, de fontos szerepet játszik az is az életedben az is, hogy mások elismerését kivívd. A legfontosabb az lenne, hogy tudatosítsd magadban, hogy mire is vágysz igazán. Legalább saját magadhoz légy teljesen őszinte. Tedd félre az aggodalmaidat, válaszd inkább a végtelen lehetőségeket, és csak tiszta szívvel, és -szándékkal cselekedj.

Rák – Encouragement

Tévedni, emberi dolog, de nem kell túlságosan kétségbeesni, ha valami nem úgy jött össze, mint, ahogy szeretted volna. Minden bizonnyal azért kerültél bajba, mert nem hallgattál az intuíciódra. Ne csüggedj, inkább indulj el egy másik úton, még akkor is, ha most még nem látod a pozitív végkimenetelt. Figyelj a lelkedre, hisz az mindig tudja hogy mi a legfontosabb számodra, csodálatos dolgok várnak rád még a világban. A megbocsátás egy hatékony eszköz, amely segít könnyedén átvészelni ezt az időszakot, és életerővel tölt fel.

Oroszlán – Magic Prayer

Még ha most nem is látod az eredményt, vágyaid hamarosan valóra válnak. A Lélek mindig arra vár, hogy segítsen, meggyógyítson, amikor szüksége van rád. Az imádság és a meditáció segítségével fenn tudod tartani a magasabb rezgéssel való tudatos kapcsolatot. Ne feledd, hogy a testi táplálékon túl szellemi táplálékra is szükséged van. A szellemi táplálék azokból a tapasztalatokból adódik össze, amelyek a segítenek abban, hogy hitelesebbnek, spontánabbnak, és életteltelibbnek érezd magad.

Szűz – Intention

A tervezgetés helyett végre konkrét lépéseket is megteszel, közeledsz a célod felé. Légy hálás azokért, akik segítettek véghezvinni az elképzeléseidet. A pozitív, segítőkész emberek arra ösztönöznek, hogy te is hasonlóképp cselekedj másokkal. Élj olyan életet, amilyenre mindig is vágytál, légy tudatos és határozott. Fogalmazd meg, és mond ki hangosan, hogy mi az, amit szeretnél, csak így tudsz összekapcsolódni a legmagasabb rezgéssel, amire most szükséged van.

Mérleg – Commitment

Ezen a héten ne vállalj olyan feladatokat, és ne köss szerződést, mivel később megbánhatod. A hosszú távú, fontos döntéseket is jó, ha elhalasztod egy kicsit. A kellemetlennek tűnő helyzet ellenére hamarosan csodálatos dolgok várnak rád. Ezenkívül jó alkalom nyílik arra, hogy megszabadulj olyan kötelezettség vállalásoktól, amelyek már nem szolgálnak téged. A testmozgás segítségével az energiádat magasabb rezgésszintre irányíthatod, az utóbbi időben kissé túlhajtottad magad szellemileg.

Skorpió – Cleaning House

Elérkezett az idő, hogy egy kicsit rendet tegyél az életedben, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a javadat. Tedd le a negatív gondolatokkal és érzésekkel teli érzelmi poggyászod, ünnepeld a tisztaságot, az újjászületést, élvezd a szabadságot. Figyeld meg, hogy mi az, amitől nehezen tudsz megszabadulni, lesznek olyan nehezen megoldható feladatok, amelyek valódi értéket képviselnek. Lépj ki az ego alapú gondolkodásból, és aktiváld újra kreatív és művészi energiáidat.

Nyilas – Follow the Leader

A hét mottója: “Kelj fel, és vedd a kezedbe a gyeplőt”. Legyen szó akár párkapcsolatról vagy munkahelyről, a lényeg, hogy ne fojtsd magadba a véleményed, hiszen csak úgy fogják tudni, hogy mit szeretnél, ha hallatod a hangod. Gyűjtsd össze a bátorságod, és határozottan fejezd ki az igényeidet. Mondj el, mit szeretnél, és mit érzel. Ne hidd, hogy valaki más fogja megoldani helyetted a problémáidat. Ha a karriered területén szeretnél változásokat, akkor ki kell dolgoznod egy pontos tervet. Ezen a héten tisztázhatod a felmerülő problémákat azokkal is, akikkel nem találtad meg a közös hangot az utóbbi időben.

Bak – Making a Choice

Itt az ideje, hogy tudatosan átgondold, hogy mit is szeretnél az életben. Legyen szó munkáról, párkapcsolatról, akár rokoni kapcsolatról, vállald a felelősséget, és add fel a félelmeidet. Akkor is bízz magadban, ha fogalmad sincs, hogy mi lesz tovább, és nem látod magad előtt az utat. Tegyél néhány lépést, és haladj előre, bízz a megérzéseidben, és meríts ihletet a környezeted pozitív példájából. A boldog emberek életszenvedélye, eltökéltsége és lelkesedése ragályos lehet.

Vízöntő – Slow and Steady

A kapkodás semmi jóra nem vezet, lassíts, lélegezz, meditálj. Összpontosíts a jelen pillanatra, alkosd meg tudatosan a saját valóságodat, és meglátod, hogy nem kell már sokáig várnod, hogy beérjen a munkád gyümölcse. Ne fordíts túl nagy figyelmet azokra a rémhírekre, amelyekkel nap mint nap találkozol a televízió, világháló, rádió révén, inkább éld a saját életed. Kerüld a pletykálkodást, figyelj a belső hangodra, alakítsd ki benned és körülötted a harmóniát.

Halak – Spark

Ne engedd, hogy a különféle gondolatok, érzések vagy helyzetek felemésszenek, mert ezektől csak még jobban kimerülsz. Engedd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, és tartsd magad távol mindazoktól, akik folyamatosan megmondják neked, hogyan kellene viselkedj vagy cselekedj. Az utóbbi időben nagyon alacsony az energiaszinted, ezt okozhatja a túl sok munka, az utazások, vagy csak egyszerűen a környezeted leszívja az energiádat. Bármi is legyen a negativitás forrása, fontos, hogy lépj túl rajta. Használd a képzelőerődet!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek