HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. október 29. és november 4. között!

Orákulum horoszkóp 2018. október 29. és november 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Rohamos léptekben telik az ősz, pár nap, és már a novembert üdvözölhetjük. Most Osho Zen Tarot orákulum kártyái fogják megmutatni a jövőt a következő hét napban. Olvasd végig figyelmesen az üzeneteket.

Kos – A mester

A magad mestere kell lenned, így az életedben minden a helyére fog kerülni. Találd meg a szívedben, a lelkedben lakó mestert, és tudatosítsd magadban azt, hogy értékes ember vagy, aki képes megvalósítani önmaga számára a sikert. Az Univerzum támogat ebben.

Bika – Lassulás

Mások elvárásának megfelelni nem minden esetben jó megoldás, jobban tennéd, ha magad elvárásai szerint élnéd az életedet. Ne mondj le azokról a dolgokról, amelyek elégedettséggel töltenek el. Lazíts, töltődj fel pozitív energiával. Minden lehetőséged meg van rá, hogy boldog légy. Használd hát ki.

Ikrek – Halasztás

A szíved mélyén tudod, hogy mit szeretnél tenni, de valamilyen okból kifolyólag nem akarod megtenni az első lépést. Azt gondolod, hogy holnap könnyebb lesz? Döntsd el, hogy többé nem halasztod el a dolgokat, amelyek ráadásul fontosak neked. A segítség sokszor egy váratlan helyről érkezhet.

Rák – Lustaság

Lehet, hogy azt hiszed, hogy mindent elintéztél, és többé nincs semmi dolgod, de ez nem így vagy, főként ha ebbe belekeveredik a lustaság is, amely negatív energia keletkezését segíti elő. Találj rá ismét önmagadra, szabadítsd fel magad az energiablokkok alól, hogy visszatérjen az életerőd.

Oroszlán – Szerelem

A következő napokban a szerelem lesz az életed középpontjában. Ha van párod, akkor ismét szerelmes leszel belé, ha meg nincs, a héten lehet, hogy találkozni fogsz a nagy Ővel. Fontos viszont, hogy meghagyjátok egymás szabadságát, mert a szerelem ilyen körülmények között jobban kiteljesedhet.

Szűz – Játék

A változás ott kopogtat az ajtódon, még akkor is, ha nem érzed magad felkészültnek erre. Közelítsd meg a dolgokat a játék szemszögéből, mert ezáltal könnyebben megszabadulhatsz a szívedet nyomó terhektől. Énekelj, játssz, fedezd fel a világot magadnak, akárcsak egy gyerek. A szívedben pedig mindig legyen ott a szeretet, amely minden nehézségen átsegít.

Mérleg – Villám

Egyes események lehet, hogy felborítják a rendet az életedben, és az is előfordulhat, hogy valami miatt veszélybe fogod érezni magadat. De még ebben a nagy káoszban is ott pislákol a remény, hogy új dolgokkal, emberekkel ismerkedhess meg, akik átsegítenek a nehézségen. Légy nyitott mindig a lehetőségekre.

Skorpió – Elnyomás

Azt érzed, hogy nem tudsz eleget tenni az elvárásoknak, és ezért még önmagadról is képes vagy lemondani. Ezt többé ne tedd, hanem fogadd el magadat, szabadulj meg a benned felhalmozódott feszültségtől, vegyél ki szabadságot, utazz el és pihenj. Találkozz a barátaiddal, sétálj a természetben.

Nyilas – Létezés

Ezen a héten megtapasztalhatod a lelki nyugalom, harmónia csodás hatását. A csend, a harmónia fog körülölelni, a szívedet átjárja a béke, és a szeretet. Fordulj a természethez, ahol plusz energiákkal töltheted fel a lelkedet, testedet, elmédet. Légy hálás mindenért, amit az Univerzumtól kaptál.

Bak – A múlthoz való kötődés

Ezen a héten feltörhetnek belőled a múlt eseményei, ezért pár pillanatig csendesedj el, és elemezd ki, hogy milyen múltbéli esemény milyen érzést vált ki belőled. Bízzál önmagadban, a választásodban, mert ezáltal képes leszel megteremteni magadnak egy olyan életet, amelyre mindig vágytál.

Vízöntő – Teljesség

Bármilyen nehéz is legyen, próbálj meg az előtted álló héten minden apró mozzanatra odafigyelni, mert így lehetőséged lesz arra, hogy teljes életed legyen. Minden apró dolognak járj utána, intézd el, mert minden történésnek meg van az értelme, és az oka.

Halak – Szenvedés

A dolgok, amelyekhez görcsösen ragaszkodsz, szenvedést okozhatnak az életedben. Hogy miért? Mert attól félsz, hogy elveszted azokat a dolgokat, és a félelem megbénít, elszívja az energiádat. Inkább válaszd a szabadságot, a boldogságot, és oszd meg másokkal a pozitív élményeidet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek