KuriózumOlyasvalakivel éld meg a tiszta szerelmet, aki a valódi éned miatt van...

Olyasvalakivel éld meg a tiszta szerelmet, aki a valódi éned miatt van veled!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sose add alább sem az életben, sem a szerelem terén. Attól, hogy valaki érdeklődéssel van irántad, még nem azt jelenti, hogy ő a tökéletes társ számodra. Ha az a valaki, akiért mindent képes lennél feladni, nem hajlandó ugyanezekre a dolgokra, akkor csak az idődet pazarolod. Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy megalkudjunk és olyan ember oldalán éljük le az életünket, aki nem látja a benned rejlő értékeket.

Minél jobban kiismered önmagadat, annál világosabbá válik, hogy mire is van szükséged, mire is vágysz igazán, és hogy milyen társ lenne számodra a legideálisabb. Úgyhogy a pártalálás elsősorban önismereti feladat – fel van adva a lecke nem igaz?

De nyugalom, mert ha képes vagy megnyílni és a valódi énedet mutatni, akkor könnyebben észrevehet az a valaki, aki ténylegesen a lényedbe szeret bele.

És hogyan is kezd el tudatosan magad köré vonni az igaz szerelmet? Mutatjuk:

1. Légy alázatos és mert megmutatni a gyengéd oldaladat

Már réges-rég nem jó húzás a kemény nőt játszani és úgy tenni, mintha nem érdekelnének mások. Mert valójában minden nő a gondoskodás szinonimája. Ha ki mered nyilatkoztatni ezt az éned, igazán nagy hatást érhetsz el.

2. De ne hagyd, hogy mások szükségletei a sajátjaid elé kerüljenek

Akármennyire is meg szeretnél másoknak felelni legyen benned annyi tartás, hogy nem csinálsz bohócot magadból és kitartasz az elveid mellett. A határozottság nagyon megnyerő, mert napjainkban sajnos egyre több és több ember küzd önbizalomhiánnyal és az önmagukba vetett bizonytalansággal.

3. És minden körülmények között légy önmagad

Sose tetesd magad olyasvalakinek, aki valójában nem vagy. Hogy várod el, hogy valaki az igazi énedbe szeressen belé, amikor egy szerepet játszol? Azt kapjuk, amit a világ felé adunk – így, ha hamis kártyákkal játszol, csak hamis kapcsolatokat szerezhetsz.

4. Hagyd, hogy a humorérzéked szárnyaljon

Ebben a szoros, rideg mindennapokban igazi színfolt lehetsz, ha kicsit mersz lazítani magadon. Ne próbáld visszafogni, vagy takargatni a humorérzékedet, mert ez valójában egy igazi kincs.

5. Engedd el a múltadat

Azt már úgysem lehet megváltoztatni. Engedd el azokat a régi rossz szokásokat, emlékeket, amelyek megmérgezik a jelened pillanatait. Nem keresheted az igaz szerelmet egy óriási csomaggal a hátadon, amiben a múltra épülő előítéleteid vannak.

6. Tégy meg minden tőled telhetőt és őszinte másokkal

Ne szabj korlátokat magadnak, légy őszinte, és adj hangot a gondolataidnak.

7. Először a barátságot kutasd

Ne ugorj egyből fejest egy „románcba” mert annak tudjuk, hogy mi a vége. Ha az igazi szerelemre vágysz tartsd szem előtt a fokozatosság elvét. Hagyj magatoknak és főleg magadnak időt.

8. Légy nyitott mindenre

Az emberek jönnek mennek, nagyon sokféle életszemlélettel és élettapasztalattal ismerkedhetsz meg – légy nyitott ezekre és ne zárkózz el. Mindenkitől tanulhatsz és a végső voksodat majd arra teheted le, aki mellett 25 év múlva is el tudod magad képzelni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek