KuriózumŐk azok a csillagjegyek, akik kapcsolatai javulni fognak a következő időszakban

Ők azok a csillagjegyek, akik kapcsolatai javulni fognak a következő időszakban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Szűzben lévő Vénusz, 2023. október 2. és 8. között segít létrehozni egy igazán megérdemelt romantikus kapcsolatot néhány csillagjegy számára.

Csillagjegyek, amelyek kapcsolatai javulni fognak az elkövetkezendő időszakban

A Szűzben lévő Vénusz a perfekcionizmusáról közismert. Ez az energia abból fakad, hogy igyekszünk elérni mindazt, amit igazán szeretnénk és megérdemlünk. A Szűzben lévő Vénusz perfekcionista energiájának pozitív befogadásával elmerülhetünk abban, amit megérdemelünk. Sőt azt is megengedhetjük, hogy a tökéletlenség teremtsen egy nagyszerű teret a szerelmünk számára.

A szerelem ugyanis egyszerűen tökéletes. A két szív közötti energiacsere lehetővé teszi az emberek számára, hogy jobban kiteljesedjenek igazságukban és hitelességükben. Ezen a héten néhány csillagjegy esetében javulnak a kapcsolatok, különösen, amikor a Vénusz a Szűz jegyébe lép.

Halak (február 19. – március 20.)

Romantikus életed meglehetősen aktívvá válik, amikor a Vénusz a Szűzbe, azaz a romantikus kapcsolataid uralkodó jegyébe lép. Az új kérőkön vagy lehetőségeken túl, azzal a kihívással is szembesülsz, hogy jobban szeress, mint eddig valaha tetted.
Mióta a Vénusz 2023. júniusában megkezdte utazását az Oroszlán csillagjegyben, a hangsúly az egészségesebb döntések meghozatalára helyeződött át a szerelemben.

Ahogy átmentél ezen a szerelmi gyógyulási időszakon, sokat tanultál arról, mire van szükséged egy romantikus kapcsolatból. Fontos, hogy a legjobbnak érezd önmagad, legyen szó biztonságról, lelki békéről, következetességről vagy gyengéd emlékeztetésről, és soha ne feledd, hogy nem vagy egyedül, hiszen ez a szakasz felkészített arra, hogy új döntéseket hozz romantikus életedben.

Bár mindig lehetséges újrakezdeni egy meglévő kapcsolatot, a Szűz jegyében lévő Vénusszal inkább egy teljesen más partnerrel kezdheted újra az életed.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Amíg a Vénusz az Oroszlán jegyében volt, sok elmélkedést és tanulságot hozott romantikus életedbe. Most azonban itt az ideje, hogy teret teremts a kapcsolatod élvezetéhez. Belépsz egy befogadási szakaszba, ahol nem az a kérdés, hogy mit tegyél, vagy mit tegyen a partnered. Arról van szó, hogy elfogadd mindazt, amit a kapcsolat hoz az életedbe.

Ahogy haladsz ezen az új szakaszon, rájössz, hogy közelebb vagy a sikerhez, mint valaha. A legegészségesebb kapcsolatok az evolúció fájdalmain mennek keresztül.

Bármilyen normálisnak is tűnhet, ha szomorú pillanatokat cipelsz magaddal, ez is olyasmi, ami károsíthatja a meglévő kapcsolatod. Még akkor is, ha ez teljesen más és egészséges. Azáltal, hogy ebben a fázisban a növekedésedre és a gyógyulásodra összpontosítasz, megengedted magadnak, hogy lásd, újra teljesen meg tudod nyitni magad a szerelem előtt. Nincs többé félelem attól, hogy megbánhatod bármely döntésed.

A Szűzben lévő Vénusz átalakítja kapcsolatod, és mélyebb intimitást hoz számodra. Ez a jutalmad, amiért annyi mindenen mentél keresztül az elmúlt hónapokban.

Szabadulj meg az elmúlt hónapok állandó aggodalmaitól vagy folyamataitól, és lépj be a csendes bizalom terébe. Öleld át partnered hálával, és beszéljétek át, mi mindent tanultál a folyamat során.

Bika (április 20-május 20)

Te vagy az egyetlen, aki tudja, mi számít igazán, és mi nem. Az elmúlt hónapokban az életed egy része az igazságról szólt a kapcsolatodban. Rájöttél, hogy nem kell feláldozni szükségleteket vagy vágyakat a szerelem kedvéért. Most, hogy készen állsz arra, hogy új időszakot kezdj el a kapcsolatodban, ez arról fog szólni, hogy végre megkapod azt az örömet és szeretetet, amelyre mindig is vágytál.

Amíg a Vénusz az Oroszlánban volt, kiemelte a kapcsolatodban a gyógyulás és a család témáit. Nem baj, ha minden rólad szól, s az is lehet, hogy ő változott meg.

Ahogy a Vénusz a Szűzbe megy át, ez segíteni fog neked az örömödre összpontosítani, ami elég ok lesz arra, hogy bármilyen döntést meghozz. A növekvő elkötelezettség érzése mellett ez az energia segíteni fog abban, hogy először is tiszteld magad, mielőtt bármilyen változtatást vagy fejlesztést végzel a kapcsolatodban.

Legyen ez a boldogság kísérlete, miközben magasabb célt tűzöl ki magad és partnered számára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek