Ők a legszerencsésebb csillagjegyek idén augusztusban!

Az asztrológusok szerint most augusztusban 3 csillagjegy különleges szerencsében részesül. Lássuk kikre fog rámosolyogni a jó öreg Fortuna!

1. Kos

Eléggé zsúfolt lesz az augusztusi programod. Egy új életszakasz veszi kezdetét, és bármibe is fogj, a szerencse mindig melletted áll majd. Azonban tudatosítsd magadban azt, hogy semmi sem fog történni, ha nem teszel azért lépéseket. Légy nyitott, lásd meg a lehetőséged, és konkrétan tegyél az álmaid megvalósításáért. A legszerencsésebb napod augusztus 1-jén lesz.

2. Oroszlán

Ha valamit elterveztél, akkor azt rendszerint meg is valósítod. Ehhez szerencsére is szükséged van, de arra is, hogy konkrétan tegyél azért, hogy az álmod valóra váljon. Bízz magadban, mert ha valamit nagyon akarsz, akár hegyeket is elmozdíthatsz. Egy titokzatos segítőd is felbukkanhat augusztusban. A legszerencsésebb napod augusztus 7-én lesz.

Ezt már olvastad? Az augusztusi hónap horoszkópja: Ezekre a változásokra számíthatnak a csillagjegyek!

3. Szűz

Mivel szerencsés, ambiciózus és intelligens vagy, ezért bármit képes leszel megvalósítani. Mindig a saját erődre, tudásodra támaszkodsz, ezért képes vagy a saját szerencsédet is megteremteni. Augusztusban remek időszakra számíthatsz. Lehet, hogy a szerelmeddel össze fogjátok kötni az életeteket, de az is megtörténhet, főként ha szingli vagy, ha találkozni fogsz a nagy Ő-vel. A legszerencsésebb napod augusztus 9-én lesz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top