HoroszkópAz augusztusi hónap horoszkópja: Ezekre a változásokra számíthatnak a csillagjegyek!

Az augusztusi hónap horoszkópja: Ezekre a változásokra számíthatnak a csillagjegyek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még egy nap, és augusztus hónapra kell átlapozni a falinaptárt. A hónap 7. napján a Vénusz a Mérleg jegyébe lép, ami javít a kommunikáción, így az emberek könnyebben kifejthetik a véleményüket, nyitottabbak, őszintébbek lehetnek. A hónap végén lehetőség nyílik a konfliktusok rendezésére, ezért erre már most lehet készülni.

Az augusztusi hónap horoszkópja: Ezekre a változásokra számíthatnak a csillagjegyek!

Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy mire számíthat augusztus folyamán a 12 csillagjegy.

Kos

Azt érzed, hogy szünetet kell tartanod, mert a stressz, a szorongás teljesen lemerített. A tested és lelked arra vágyik, hogy ne történjen semmi, minden nyugodt és kiegyensúlyozott legyen körülötted. Használj ki minden pillanatot arra, hogy feltöltődj. Ha szingli vagy, most augusztusban rád találhat a szerelem.

Bika

A csillagok mindenben támogatnak most, formában érezheted magad, hiszen úgy gondolod, hogy az élet csodás, ezért élvezned kell minden egyes pillanatát. Nézz szembe a kihívásokkal, ha szükséges köss kompromisszumokat. Otthonodban minden békés, kellemes, így használd ki ezt a hónapot.

Ikrek

A modern technológia rabja vagy, ezért mindig ott van a kezedben valamilyen kütyü, viszont így a pihenés sosem az igazi. A függőségedtől úgy szabadulhatsz meg, ha telefon nélkül mész el kirándulni a közelbe, vagy sétálni a városba. A lényeg az, hogy valóban szemügyre vehesd a világot, érzed a szellőt, a napfényt, az illatokat, mert élni csak így lehet.

Rák

Figyelj oda az egészségedre, fordulj rendszeresen orvoshoz, főként ha valami kellemetlen, zavaró tünetet érzel, tapasztalsz. Ne aggódj az anyagiak miatt, de ne stresszeld magad a munkahelyedért sem, főként ne hozd elő a főnöködnek a negatív tapasztalataidat. Inkább koncentrálj a szerelemre, lazíts, és tedd azt, amit a legjobban szeretsz.

Oroszlán

A hónap elején egy kissé egoista lehetsz, és az augusztus 11-i napfogyatkozás sérülékenyebbé, érzékenyebbé tehet. Minden jogod meg lesz ahhoz, hogy kritikával illess másokat, főként ha alaptalan támadásoknak vagy kitéve. Az Újhold segít abban, hogy újjászüless, és felfedezd ismét éned érzékeny, romantikus énjét. Szórakozz, pihenj és változtass az életeden.

Szűz

Augusztusban hallgatnod kell a megérzésedre. Ha szabadságot veszel ki, akkor inkább azon törd a fejed, hogy miként teheted könnyebbé, egyszerűbbé az életedet. Örülj a szabadságnak, használd ki a kínálkozó lehetőségeket. Az életedben most felbukkanhat egy régi ismerős, aki nosztalgikus emlékeket kelthet benned.

Mérleg

Augusztusban nem szabad vesztegetned az idődet, mert az előtted álló hetekben rád találhat a szerelem, a boldogság, ezért ne ülj otthon, hanem mozdulj ki, találkozz a barátaiddal, légy kedves mindenkihez, és segíts azokon, akik bajba kerültek, a lehetőségeid szerint. Szeresd önmagad, mert ezáltal rálelsz az élet harmóniájára.

Skorpió

Mikor mindenki szabadságon van, téged nem zavar az, ha be kell menned dolgozni. Ezzel persze szerzel pár jó pontot a felettesednél, a kollégáid viszont nem fogják ezt a magatartást olyan jó szemmel nézni. Légy mindig nyitott a párbeszédre, mert ha így cselekedsz, sok problémát meg tudsz majd előzni. Az egészségedre augusztusban is kiemelten figyelj oda.

Nyilas

Ha rövid idő alatt szeretnél megoldani sok problémát, akkor számítanod kell nézeteltérésekre, súrlódásokra. Vigyázz, hogy pontosan fejezd ki magad, mert megtörténhet, hogy félreértés áldozatává válhatsz. Tervezd meg az utazásodat, a hónap vége felé nagy szerencse érhet, elsősorban anyagi és munkahelyi szempontból.

Bak

A Mars retrográd mozgásban van, így a munkahelyeden nehézségekre számíthatsz. Váratlan kiadásaid lehetnek, és még számtalan megoldandó feladat vár rád. Azonban ne tulajdoníts nagy jelentőséget a dolgoknak, intézd el, és utána koncentrálj valami olyan dologra, ami jobb kedvre derít. Fordíts figyelmet a párodra, hiszen ezáltal erősebbé válik a kettőtök közötti kapcsolat.

Vízöntő

Ha fáradtnak érzed magad, akkor törekedj arra, hogy kevesebb munkát vállalj, ne terheld túl magad, koncentrálj inkább azokra a dolgokra, amelyek pozitív energiákkal töltenek fel. Jól teszed, ha elutazol valahová pár napra, hogy kiszakadj a napi rutinból, és élményekkel töltődj fel. Ha egyedülálló vagy, a következő napokban rád találhat a nagy Ő.

Halak

Ha valaki idegesít, zavar, akkor kerüld el azt az embert, végső esetben akár teljesen meg is szakíthatod a kapcsolatot az illetővel. Ne vegyél részt veszekedésekben, mert az felesleges időpocsékolás. Ne törődj többé a múltaddal, koncentrálj inkább a jelenre, a jövőre. Augusztusban vonzóbb leszel, mint máskor, ezért használd ki ezt a különleges adottságot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek