HoroszkópNovemberi horoszkóp 2018: erre számíthatsz az új hónapban csillagjegyed alapján

Novemberi horoszkóp 2018: erre számíthatsz az új hónapban csillagjegyed alapján

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legnagyobb álmok sem tűnnek elérhetetlennek!

Novemberi horoszkóp 2018: erre számíthatsz az új hónapban csillagjegyed alapján

November 7-én, a Skorpió jegyében Újhold lesz, majd 23-án az Ikrek jegyében Telihold alakul ki. November 17-től a Merkúr retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében, november 6-án az Uránusz is ugyanezt ezt teszi, csak a Bika jegyében. Meg kell még említeni, hogy november 8-án a Jupiter a Nyilas jegyében fog tartózkodni, egészen 2019 decemberéig.

Összességében minden csillagjegy pozitív időszakra számíthat, azonban most nézzük a részletes üzeneteket.

Kos novemberi horoszkóp

Törekedj arra, hogy egészségesen élj, ezért novembertől kezdve szokj le a dohányzásról, az édességek habzsolásáról, a túlzott alkoholfogyasztásról. A kommunikáció szempontjából nem alkalmas az időpont, így inkább hanyagold ezt most, összpontosíts a karrieredre, mert ott több lehetőség közül választhatsz.

Bika novemberi horoszkóp

Az, hogy sokat dolgozol, nem meglepő, de azért arra ügyelj, hogy a munkád miatt ne menjen tönkre az egészséged, és a családi életed. Használd ki az üzleti lehetőségeket. Ha konfliktusba keveredsz valakivel, próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert ez hosszútávon kifizetődőbb.

Ikrek novemberi horoszkóp

Ha az elmúlt időszakban voltak egészségügyi problémáid, akkor most ennek vége szakadhat, hiszen testileg és lelkileg is magadra találsz, újból jól fogod érezni magad a bőrödben. A mérgező emberekkel sikeresen megszakítod a kapcsolatot. Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, akkor most lehetőséged lesz arra, hogy változtass ezen.

Rák novemberi horoszkóp

Fontos, hogy megbékélj a múltaddal, és azzal, hogy te is követhetsz el hibákat. Koncentrálj a jövőre, készíts komoly terveket. A Teliholdtól remek tanácsokat kapsz, teljesülhetnek a vágyaid, elutazhatsz külföldre, vagy akár házasságot is köthetsz a szerelmeddel. Egészségügyi problémára nem kell számítanod. A költekezést viszont fogd vissza.

Oroszlán novemberi horoszkóp

Mindig többre vágysz, mint amid van, de most novemberben hálás leszel mindenért, amivel rendelkezel, ez pedig kevesebb stresszt, szorongást jelent. Érzelmi szempontból nyugodt hetekre számíthatsz, tölts több időt magaddal és a családoddal.

Szűz novemberi horoszkóp

A hónap első felében a retrográd mozgásban lévő Merkúr hatására bizonytalannak, szorongónak fogod érezni magad, akinek kevesebb lett az önbizalma. A régi, jó kapcsolataidat őrizd meg, kerüld a munkahelyi konfliktusokat. Lehet, hogy késve jutsz hozzá a fizetésedhez, de nyugi, mert ami késik, nem múlik.

Mérleg novemberi horoszkóp

Sebezhetőnek érzed magad, ezért bizonyos élethelyzetekben nem tudsz úgy kiállni magadért, ahogyan korábban szoktál. Mégis azt érzed, hogy jogod van a szabadsághoz, az élet kínálta lehetőségekhez. Most koncentrálj az egyéni fejlődésedre, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy, távol kell lenned egy ideig az otthonodtól.

Skorpió novemberi horoszkóp

Belső lelki feszültségre számíthatsz, amit nem könnyű kibírni, de te képes leszel rá. Képes leszel önmagaddal szemben kritikát gyakorolni, ezért töröld le a könnyeidet és lépj tovább. Törekedj arra, hogy minden rossztól megszabadulj, ezért a múlt sérelmeit többé ne emlegesd, inkább figyelj a szép és különleges dolgokra. Légy elégedett.

Nyilas novemberi horoszkóp

Úgy érzed, hogy az idő rohamos tempóban szalad, és te még nem tudtál semmit megvalósítani az álmaidból. A Jupiter november 8-án a te jegyedbe lép, aminek hatására lehet, hogy először fenekestül felfordul az életed, de végül éppen ennek köszönhetően rátalálsz a titok nyitjára, és végre lépéseket tehetsz a sikered megvalósításáért.

Bak novemberi horoszkóp

Az életed most kiegyensúlyozott állapotban van, és törekedj arra, hogy ez így is maradjon. Amit elkezdtél, azt igyekezz befejezni, de a lényeg az, hogy ne engedd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad. A hónap első felében a múlt emlékei feltörhetnek, de november 16-dika után könnyebbnek, szabadabbnak fogod érezni magad.

Vízöntő novemberi horoszkóp

A hónap utolsó hetében lenyugszanak a dolgok, és úgy érzed majd, hogy nagy kő esik le a szívedről. A munkahelyeden minden remekül alakul. Az Újhold változásokat idéz elő az életedben. Hajlamos leszel többet dolgozni, ha ezáltal többet is tudsz keresni. Idén a november teljesen alkalmas arra, hogy életmódot válts.

Halak novemberi horoszkóp

Már a hónap elejétől megváltoznak a prioritások az életedben, és a munkára, a tanulásra fogsz összpontosítani. Most leteheted az alapjait a jövődnek, és ne hagyd, hogy bárki is eltántorítson a célodtól. A hónap közepén a Mars a te jegyedbe lép, lobbanékonyságot, bátorságot adva neked. Ha szeretnél egészségesebb lenni, mozogj rendszeresen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek