KuriózumNostradamus megjósolta, hogy Károly lemond, ez akár a monarchia végét is jelentheti

Nostradamus megjósolta, hogy Károly lemond, ez akár a monarchia végét is jelentheti

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológus Nostradamus, akinek valódi neve Michel de Nostredame volt, számos jóslatot tett, többek között a királyi család jövőjére vonatkozóan. Megjósolta, mikor fog meghalni Erzsébet királynő, és meddig lesz fia, III. Károly király a trónon. Még azt is megemlítette, hogy később valaki átveszi a helyét.

Nostradamus azt jósolta, hogy II. Erzsébet királynő „2022 körül, körülbelül 96 éves korában” fog meghalni. Pontosan ez történt. A megdöbbentő állításokat Mario Reading író 2005-ben megjelent könyvében fogalmazta meg. A könyv megfejtette a 16. századi asztrológus 1555-ben írt rejtélyes verseit.

Nostradamus 447 évvel ezelőtt megírta, hogy Károly király uralkodása rövid lesz. A híres asztrológus szerint a társadalmi nyomás miatt mondana le – írja a Daily Star.

„Károly herceg 2022-ben 74 éves lesz, amikor trónra lép, de a neheztelés, amelyet a brit lakosság egy bizonyos része a Diana walesi hercegnőtől való válása után táplált iránta, továbbra is fennmarad” – olvasható Mario Reading könyvében.

Ki léphet III. Károly király helyébe?

Nostradamus arról is beszélt, hogy Károly király helyét egy olyan férfi veszi át, aki soha nem számított arra, hogy király lesz. Mario Reading szerint Nostradamus vagy Harry hercegre, vagy az ausztrál Simon Dorante-Dayre utalt, aki azt állítja, hogy Károly király és Kamilla titkos fia.

„Vajon ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg, akit apja helyére várnak, kikerül a számításból?” – tűnődik Mario Reading.

Olvasmányok szerint Nostradamus – aki állítólag sok mindent megjósolt, ami be is vált, Hitler felemelkedésétől kezdve JFK meggyilkolásáig – kísértetiesen megjósolta II. Erzsébet királynő 2022-ben bekövetkező halálát.

A híres jós Nostradamus: Próféciák című könyvében ezt írta: „II. Erzsébet királynő 2022 körül, körülbelül 96 éves korában fog meghalni, öt évvel hamarabb, mint anyja.”

Reading azt is kijelentette, hogy Nostradamus megjósolta, hogy a Nemzetközösség nagy része el fog szakadni Károly uralkodása alatt, mivel „a szigetek királyát” említette. Ez a Brit-szigetekre utalt. Reading megemlítette, hogy Nostradamus szerint ez a monarchia végét vetítheti elő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek