Simon Dorante-Day évekig gyűjtötte a bizonyítékokat, hogy alá tudja támasztani a tényt, hogy Károly herceg és Camilla valójában a biológiai szülei. Állítása szerint a királyi pár tizenéves volt, amikor ő megszületett.

Ez a férfi azt állítja, hogy Károly herceg és Camilla szerelemgyereke, Diana hercegnő pedig tudott róla

Egy férfi kiáll a nagyközönség elé, és elhatározza, hogy végre tiszta vizet önt a pohárba: az állítja, hogy ő Károly herceg és Camilla Parker-Bowles titkos szerelmi gyermeke. 1966. április 5-én az Egyesült Királyságban született, amikor Károly és Camilla alig tizenévesek voltak. Jelenleg Ausztráliában él, és éveken át próbált bizonyítékokat találni arra, hogy a királyi pár a biológiai szülei.

Simon állításai szerint Camilla 18 éves, Károly herceg pedig 17 éves volt, amikor ő megszületett, jóval azelőtt, hogy megkötötték volna első házasságukat. Azt állítja, hogy akkoriban Camilla legalább kilenc hónapig távol maradt a nyilvánosságtól, közben pedig Károly herceg Ausztráliában volt – írja a 7news.com.au.

Simon verziója szerint születése után még 8 hónapig volt Camilla mellett, majd Simont Karen és David Day fogadta örökbe. A férfi még mindig élénken emlékszik rá, hogy kisgyerekként szülei egy nőhöz vitték találkozóra, aki nem más volt, mint Camilla.

Simon nagymamája sokat mesélt a szüleiről és az örökbefogadásáról, azt is világosan tudtára adta, hogy a valódi édesanyja nem más, mint Camilla hercegné. Simon 2019-ben azt is elmondta, hogy Károly herceg első felesége, Diana hercegné “tudott a létezéséről” – írja a Daily Mail.

“Abban az időben mindenféle pletyka keringett a királyi családról, és ezek közül az egyik az volt, hogy Károly hercegnek és Camilla hercegnőnek van egy fia, mégpedig én” – mesélte Simon.

Jelenleg Simon bíróság elé viszi az ügyet, különböző dokumentumokkal próbálja megnyerni a csatát, és azt szeretné elérni, hogy DNS-mintát vegyenek Károly hercegtől és Camilla hercegnétől. A királyi család mindeddig semmit információt nem adott ki Simon állításaira reagálva, nagyrészt figyelmen kívül hagyják ezt a története.

“Tartozunk a gyermekeinknek annyival, hogy választ kapjunk arra, kik is voltak valójában az elődeink. Mindenképp ki szeretném deríteni az igazságot. Én is csak egy ember vagyok, aki a biológiai szüleit keresi – és, úgy gondolom, minden út Károlyhoz és Camillához vezet” – mondta a férfi.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.