Kuriózum„Nem vagyok hajlandó a sógornőm koszorúslánya lenni - tönkretette az esküvőmet”

„Nem vagyok hajlandó a sógornőm koszorúslánya lenni – tönkretette az esküvőmet”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nő nem hajlandó a sógornője koszorúslánya lenni, mivel azt állítja, hogy férje húga tönkretette az esküvőjét. A menyasszony először azt hitte, csak viccel, amikor nemet mondott, mert úgy gondolta, már túltették magukat a történteken.

Egy nőt feldühített a sógornője viselkedése az esküvőjén 2022 januárjában, és most nem hajlandó vállalni a koszorúslány szerepét, mivel férje húga udvariatlan és lekicsinylő volt a családjával.

A 24 éves nő elmondása szerint 19 éves sógornője spanyolul szidta a családját, és arra panaszkodott, mennyire „alulöltözöttek”, mivel nem tudta, hogy a menyasszony apja is beszél spanyolul – írta a Mirror.co.uk.

Amikor azonban a férfi spanyolul szólt hozzá, hogy tudassa vele, mindent ért, amit mond, csak dühösen végigmérte, és az autóban duzzogott tovább. A nő szerint a sógornője végig így viselkedett az esküvő hetén, és szinte tudomást sem volt hajlandó venni a családjáról, akik egy másik városból utaztak oda, hogy részt vegyenek az szertartáson.

A Reddit-en azt írta, összeállított egy listát azokról az udvariatlanságokról, amiket a sógornője az esküvő hetében művelt, és a listának összesen 134 tétele volt. Azt mondja, még a vőlegénye is belátta, mennyire ellenszenvesen viselkedett a húga, és igyekezett kerülni a társaságát, míg a menyasszonya szülei ott voltak.

„Ő volt az egyik koszorúslányom, de mindenki más rendkívül kényelmetlenül érezte magát miatta. Nem volt hajlandó eljönni a koszorúslányokkal közös eseményekre (csak akkor, ha a vőlegény tanúi is jelen voltak), összesen 20 percet töltött a leánybúcsúmon, aztán elment egy klubba, anélkül, hogy elköszönt volna, gonosz volt a többi koszorúslánnyal és a nővéreimmel, és arra sem volt hajlandó, hogy együtt készüljön el a többi koszorúslánnyal az esküvő reggelén” – magyarázta sógornője viselkedését a nő.

„Anyámat (aki nem beszél spanyolul) csúnya szavakkal illette szemtől szembe, és gyakorlatilag 24 órában fülhallgatóval járt fel-alá, és aktívan figyelmen kívül hagyott mindenkit, aki beszélni próbált vele.”

Miután az esküvő véget ért, és a nő családja hazautazott, kérdőre vonta a sógornőjét a viselkedése miatt, mire az kiborult, és elmagyarázta, hogy úgy érzi, a menyasszony családja ellopta tőle a testvérét, és azért viselkedett olyan elviselhetetlenül, mert féltékeny volt.

A nő tudtára adta, hogy ez még nem mentség arra, ahogy viselkedett, de azt mondta, értékeli a bocsánatkérését. A sógornője ezt úgy értelmezte, hogy megbocsátott neki, és azt hitte, ezzel minden rendeződött közöttük.

„Mivel nemrég őt is eljegyezték, tegnap este megkért, hogy legyek az egyik koszorúslánya, én pedig visszautasítottam. Azt hitte, viccelek, de el kellett neki magyaráznom, hogy azok után, ahogy az esküvőmön viselkedett (és tulajdonképpen tönkretette azt), nem tudnék a koszorúslánya lenni. Láthatóan ideges lett, de közöltem vele, hogy keresnie kell valaki mást” – írta a nő a fórumon.

Hozzátette, hogy a férje is támogatja a döntésében, de most mégis elbizonytalanodott – nem akarja magával cipelni korábbi rossz érzéseit, és azon gondolkodik, hogy talán csak el kellene engednie az egészet, és továbblépnie. Ezért fordult tanácsért a fórum felhasználóihoz, akik gyorsan megnyugtatták őt.

„Miután hallottam a múltbeli viselkedéséről, el sem tudom képzelni, milyen borzalmas menyasszony lesz. Tarts ki a döntésed mellett, és ne vállald, hogy koszorúslány leszel” – tanácsolta az egyik hozzászóló.

Egy másik válaszadó pedig hozzátette: „Még ha meg is bocsátottál neki, az nem jelenti azt, hogy a kapcsolat újra egyből barátsággá válik. Felégett néhány hidat, és időbe telik ezt rendbe hozni. Egy esküvő nem a megfelelő alkalom erre.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek