Kuriózum“Ne nyissátok ki az első komolyabb konfliktusig!” - Ez szerepelt a nászajándék...

“Ne nyissátok ki az első komolyabb konfliktusig!” – Ez szerepelt a nászajándék csomagolásán, amit 9 évvel később bontottak fel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ifjú pár egy titokzatos ajándékot kapott a házasságuk alkalmából. A doboz egyszerre váltott ki kíváncsiságot és nyugtalanságot mindkettőjükből. Vajon lesz-e valaha bátorságuk kinyitni, és szembenézni azzal, ami benne van?

Minden párkapcsolatban vannak nehézségek, és bizony az évek során olyan konfliktusok is adódhatnak, amikor a párok arra gondolnak, hogy talán sokkal jobb lenne felbontani a házasságot, mint együtt élni.

2016-ban kilenc év házasság után Kathy és Brandon Gunn is házassági problémákkal küzdött, és nem tudták, hogy lesz tovább. Próbáltak erősek maradni, nem engedték, hogy bárki vagy bármi elszakítsa a közöttük lévő köteléket.

Alison nagynénjétől nászajándékba egy furcsa elefánt alakú dobozt kaptak annak idején és az alábbi üzenet volt mellékelve hozzá:

“Ne nyissátok ki az első komolyabb konfliktusig”.

Jelenleg egy olyan ponthoz érkeztek az életben, amikor elgondolkoztak azon, hogy felnyissák a dobozt, gondolván, hátha megmenti a házasságukat. A doboz tartalma azonban önmagában elég jelentéktelen volt, viszont Katy-ben közben megfogalmazódott, hogy: “Kilenc évig az a doboz magasan ült a polcon a különböző szekrényekben, porosodva, de valahogyan közben toleranciára, megértésre, kompromisszumra és türelemre tanított minket”.

A Facebookon közzétett történetet több, mint 4000-en osztották meg, és 11 000 hozzászólást kapott a bejegyzés.

Például ilyeneket:

“Két hét múlva férjhez megyek. Ha kapnék egy ilyen ajándékot, az szimbolizálná legjobban a házasság lényegét. Gyönyörű és különleges ajándék” – írta egy hozzászóló.

Bár a dobozban lévő tárgyakról képeket is mellékeltek, de mivel a felvételek homályosak voltak, senki sem tudja pontosan mit tartalmazott a csodadoboz.

Végül a rengeteg kérés után, a pár elmesélte, hogy mi is volt a dobozban. Többek között olyan hasznos ötleteket és ajándékokat kaptak, amelyek segítségével jobbá tehetik a házaséletüket: kényeztető fürdősó, egy üveg bor, egy kis pénz, hogy Brandon virágot tudjon venni Katynak, ötlet arra, hogy menjenek el közösen vacsorázni.

“A legjobb ötlet egy csokor virág lehet, attól hamar elmúlik a vihar” – tanácsolta a nagynéni Brandonnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek