A szív néha olyan embert választ, aki látszólag nem megfelelő számodra! Hiszen ő nem tudja, hogy mikor szeretik igazából, és mikor nem. Nem ismeri fel a gonosz embereket, a mérgező lelkeket. Csak szeretetet akar adni… lehetőleg a legszebb módon.

Ne fuss olyan férfi után, aki soha nem szeretett igazán!

A mai világban már igazán nehéz egy romantikus személyt találni. Úgy tűnik az emberek vagy rossz helyen keresik, vagy nem találják a szerelmet. Öntudatlanul fulladoznak olyan kapcsolatokban, amelyben senki sem tudja, mit szeretne a jövőben. Végül egy képzelt szerelembe kapaszkodnak, ami valójában talán nem is létezik(ett).

Ha olyan férfi után futsz, aki többet bánt, mint bárki más ezen a világon, akkor ez azt jelenti, hogy nem szereted eléggé saját magadat. Nem hibáztatlak azért, mert szereted azt az embert – a szív nem tudja, mit jelent szeretni, a jót, vagy a rosszat választani. De a gondolkodásod által mindent meg tudsz változtatni – ezért kérlek, engedd, hogy átvegye az elméd az irányítást, és megvédje a szívedet.

Igen, a szív mindig jó, és minden lépésben szeretetet kínál, mert ez a célja az életben. Nem akarsz egy kicsit jobban vigyázni rá? Nem akarod arrafelé irányítani, hogy azt szeresse, aki valójában jó? Nem akarod megmutatni neki, mit jelent az igaz szerelem?

Merj a lelkedbe nézni, és ott megtalálod a jóságot. Nagyon sok szép dolog van a lelkedben, miért adnád oda egy olyan férfinak, aki nem is becsül téged? Aki nem mondja, hogy szép vagy? Aki nem szán rád időt? Aki nem tesz boldoggá? Aki csak szomorúságot, fájdalmat és szenvedést hoz az életedbe?

Valakit szeretni valóban nagyon jó érzés, de szeretni és szeretve lenni Isten ajándéka. Engedd meg magadnak ezt az ajándékot, szabadítsd fel a szíved, hagyd ott azt az embert, aki csak bánt, és fájdalmat okoz.

Őrizd meg szívedet annak az embernek, akit az Univerzum neked szánt. Mondj “igen”-t a szépre, a jóra. Vedd észre, hogy mennyit érsz igazából!

Egy nap majd találsz valakit, aki megadja neked azt a szeretetet, amit megérdemelsz. Aki megtanít arra, hogyan szeresd önmagad.

Ne fuss olyan valaki után, aki nem érdemli meg a szerelmedet. Nem engedheted, hogy hatalma legyen feletted. Engedd el a szenvedést, hiszen sokkal többet érdemelsz. Tudom, hogy fáj, de tégy egy lépést előre, és szabadulj meg ettől az “átoktól”, amely nem engedi, hogy igazán boldog légy.

Engedd el a régi érzéseket, és fogadd be az újakat. Zárd le a régi fejezetet, és nyiss meg egy új lapot. Hétmilliárd ember él ezen a bolygón, találkozni fogsz azzal, akit az Univerzum neked szánt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.