BlogNe félj beleszeretni az első jöttment trógerbe

Ne félj beleszeretni az első jöttment trógerbe

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy szép napon megadod magad és nem tudsz ellenállni a ravaszkás gyönyörű tekintetének, az édes szavainak és a mosolyának.

troger-ferfi

Ekkor semmi nem fog számítani, hiszen a mindennapok teljesen más fényben kezdenek ragyogni és egy kusza gondolat róla elég ahhoz, hogy felnevess, hogy heves vágyat érezz, boldog légy. Valahogy azt érzed hogy közömbös leszel a múlt iránt és túlcsordulsz a reménytől ha a jövőre gondolsz. Ha a szerelem gondolkodni tudna elveszítené igazi önvalóját. A szerelemben nincs logika, ráció, csak édes nemes bolondos illuzió.

Csapdába estél és nincs kiút. Beleszerettél!

Egy szerető, akinek a lelke helyett légüres tér tátong

Még nem is sejted hogy álomvilágba zuhantál és két olyan kar ölel át aki soha nem volt képes igazán szeretni. Még évekig áltatod magad és húzod az időt, nem akarod hogy megszűnjön a kábulat. De aztán lassan ébredni kezdesz. A jéghideg valóság darabokra zúz minden, amit addig igaznak hittél. Egy semmirekellőbe szerettél bele. Egy kétfilléres trógerbe. Egy puszta közönybe.

Megérzed…és nemcsak érzed is hogy mi az hogy szerelem és mi az hogy gyűlölet. Megismered az érme mindkét részét és még nem is sejted hogy a lecke amit ingyen kaptál a legjobb tanulságot hozza majd el neked.

Ne félj beleszeretni az első jöttment trógerbe

Egy olyan valakibe, aki szerelmi bűnöző, aki elrabolja a tested és a lelked is évekig és nem ad semmit cserébe. Szeress bele. Csak így tapasztalhatod meg igazán a nyers viszonzatlan szerelmet. Eleinte minden gyönyörű, aztán fájni fog a közöny, de még így is jó. Aztán lassan kezdesz kilépni a szerelmi gyerekcipőből. Lassan valami benned változásnak indul és tudatosságot hoz az életedbe. Megtapasztalod hogy az üres szavak nem helyettesítik a tetteket, a mosoly nem irja felül a közönyt, és a tiszteletet nem lehet aprópénzen megváltani.

Megtapasztalod milyen kihasználtnak, eldobottnak és becsapottnak lenni. Ezt csak egy semmirekellő tudja megmutatni neked. Ehhez a leckéhez a szerető szív nem elég jó tanár, csak a szenvedés.

Minden egyes seb, amit a lelkeden ejt majd arra emlékeztet hogy keményen megtanultad a leckét.

Harcostárs és ellenfél is egyben. Tanárod és diákod is egyben. Mindarra megtanít, amit még tudnod kell. Ne vádold se magad se pedig őt. Adj hálát és miután megtanultad a leckét engedd hadd menjen.

Amikor megismerted az érme ezen oldalát akkor jön majd a másik tanítás. Egy olyan lélek, aki nem fél megmutatni igazi önmagát, aki úgy szeret, hogy nem köt feltételekhez és nem vár viszonzást.

Ha beleszerettél egy semmirekellőbe vagy ha bele fogsz szeretni, ne félj és ne vádold magad. Keresd a leckét és adj hálát, hogy megtanít arra, hogy milyen a szerelem hamiskás illuziója, hogy aztán megtapsztalhasd az igazi szeretetet egy igazi társ mellett.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek