KuriózumNaponta 2 órát sminkel azért, hogy el tudja tüntetni a pattanásait -...

Naponta 2 órát sminkel azért, hogy el tudja tüntetni a pattanásait – Nézd meg, hogy néz ki smink nélkül!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 19 éves lány legnagyobb félelme az, hogy valaki meglátja smink nélkül. Igen súlyos bőrproblémákkal küzd, és napi két órát tölt azzal, hogy olyan sminket varázsoljon magának, amivel emberek elé mehet.

Abigail Collins 10 éves kora óta egy igen ritka bőrbetegséggel küzd, melynek következtében el kell viselje a különböző bántalmazásokat, és a társadalmi zaklatásokat is. Az iskola számára egy rémálom volt, nagyon sokat csúfolták problémás bőre miatt. Minden önbizalmát elvesztette, kimaradt a szociális életből, teljesen magába fordult, és nem szívesen járt társaságba.

“Nagyon nehezen alakítok ki kapcsolatot az emberekkel, sokat bántottak fiatalabb koromban, és nem szívesen adom át magam a szerelemnek. Ha megtudná egy pasi, hogy mi van a smink alatt, egészen biztosan nem lenne második randi. Ez a legnagyobb rémálmom, de hát egy kapcsolatban nem lehet éjjel-nappal sminkben járni. Sokszor a hozzám közelálló személyek, a barátaim szóltak be a bőröm miatt, és azóta még nehezebben bízok meg bárkiben is.” – mondta Abigail.

Az egyetemista, kriminológia szakon tanuló lány próbálja elfogadni magát, de még sokszor gyötri frusztráció és önbizalomhiány. Nagyon sok kozmetikai és gyógyterméket kipróbált már, és bízik benne, hogy egyszer végleg leszámolhat a problémával, és nem kell vastag sminkben mutatkoznia az utcán.

“Amióta egyetemre járok, reggel nem mindig van időm a sminkelésre, ezért, bár sosem gondoltam volna, de még az is előfordul, hogy “takarás” nélkül megyek órára” – mondta a fiatal lány.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek