Kuriózum„Nagyon szégyellem a nevet, amit apám a kutyánknak adott - a parkban...

„Nagyon szégyellem a nevet, amit apám a kutyánknak adott – a parkban tett séták nagyon kínosak”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néha nehéz lehet nevet választani egy kutyának, és igyekszünk alaposan megfontolni a döntést. A legtöbben azt szeretnék, ha a választott név tükrözné az állat személyiségét, ugyanakkor nem lenne túl gyakori sem.

Vannak, akik valamilyen idegen nyelvű nevet választanak, és ez sokszor jó kiindulópont lehet, de egy nő megbánta, hogy így döntött, és azt mondja, a kutyája neve gyakran összezavarja az embereket.

A nő szülei segítségét kérte a névválasztásban, de azóta már megbánta a dolgot, mert az apja meglehetősen furcsa nevet választott tacskójának. A kutyatulajdonos a Mirror-nak osztotta meg, mennyire elégedetlen a névvel.

A tulajdonos elmagyarázta, hogy a kutyája a Tasche nevet kapta, ami németül táskát jelent, és miközben a parkban a kedvencét szólongatja, az emberek gyakran csodálkoznak ezen a furcsa néven.

„Tulajdonképpen vicces név egy kutyának, de utálom, ha az emberek kíváncsiságból megkérdezik a nevét” – magyarázta a nő. „Egyszerűen kínos számomra, főleg, ha félreértik, és meg kell ismételnem.”

A gazdi szeretné elkerülni az ilyen kínos találkozásokat a jövőben, ezért arra kéri az embereket, hogy tartózkodjanak a kutya nevének megkérdőjelezésétől, ha olyasmiről van szó, amit korábban nem hallottak. „Ha megkérdezed egy kutya nevét, és az furcsának tűnik, ne kérdezősködj tovább” – írta.

A legtöbb felhasználó azonban nem látta ilyen sötéten a helyzetet, és megnyugtatták a nőt, hogy egyáltalán nem kell aggódnia a szokatlan név miatt. „Nem kell szégyellned a kutyád egyedi nevét. Kétlem, hogy őt túlságosan zavarná. Szerintem ne képzelj bele túl sokat az emberek kíváncsiságába” – írta az egyik hozzászóló.

„A mi kutyánk a Chipotle nevet kapta az étteremláncról. Ez egy közös vicc a feleségemmel a kedvenc éttermemről akkoriban, amikor megismerkedtünk. A legtöbben tudni akarják, miért ez a neve, és ez alkalmat ad arra, hogy kellemes beszélgetést folytassak egy idegennel. Tekints rá pozitívumként” – osztotta meg saját történetét egy másik válaszadó.

De többen is akadtak, akik hasonlóan furcsa neveket adtak a kedvenceiknek, és igyekeztek megnyugtatni a nőt. „A barátomnak két macskája van – Gato és Girlfriend. A furcsa állatnevek szórakoztatóak. Az emberek mindig furcsának tartják a Girlfriend nevet, de azért nevezte el így, mert egy nap Gato, aki korábban kóbor macska volt, ezzel a cicával jött haza, és olyan volt, mintha a barátnője lenne” – írta egy nő.

„Ritkán mondom el az embereknek a kutyám teljes nevét, ami Finlaggan, mert nem akarok kérdéseket. A névnek mélyebb jelentése van a számomra, de alapvetően egy hajóról lett elnevezve” – magyarázta egy másik kutyatulajdonos.

Egy másik felhasználó pedig azt tanácsolta, ha nem akar erről beszélgetni, egyszerűen tegyen úgy, mintha nem hallotta volna a kérdést, vagy nem értette volna meg azt.
„Ha az emberek félreértik a nevet, az normális, de ha megkérdőjelezik vagy elítélik, az nincs rendben, és én a helyedben egyszerűen figyelmen kívül hagynám őket” – írta.

Valaki más pedig azt javasolta, találjon ki egy vicces történetet a név köré, ami még jobban összezavarja az embereket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek