KuriózumMorbid esküvő: koporsóban jelent meg esküvőjén a vőlegény

Morbid esküvő: koporsóban jelent meg esküvőjén a vőlegény

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor az ember azt hiszi, hogy mindent látott már, akkor éri a legnagyobb meglepetés, ez az esküvőkkel sincs másképp.

Futótűzként terjed az interneten az az esküvői videó, amelyben a vőlegény gondolt egy merészet és egy koporsóban jelent meg a saját esküvőjén, amelyet egy halottaskocsi szállított a helyszínre.

Az eseményről készült videót több mint 2 millióan nézték meg eddig, futótűzként járta be az internetet, nem csoda, hiszen ki az, aki egy koporsóban megy a saját esküvőjére?

A videóban a násznépet láthatjuk, amint a vőlegényre várnak. A két koszorúslány és a négy vőfély kivesz egy fekete koporsót a halottaskocsiból, majd elviszik az oltár elé.

Amikor a koporsó az oltárhoz ér, az egyik vőfély kinyitja a koporsót, hogy kisegítse a vőlegényt a koporsóból.

Halottaskocsival érkezett az esküvőre a vőlegény

Bár nem látjuk a vendégek arcát, nem úgy tűnik, hogy bármelyikük is megdöbbenve kapkodná a levegőt. Minden elég normálisnak tűnik.

Míg a vendégek nem tűntek túlságosan zaklatottnak, a TikTok felhasználóknak volt mit mondaniuk.

Az egyikük így nyilatkozott: “Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! “Én már a bárban lennék, iszogatnék és próbálnám kitalálni, hogyan szerezzek más barátokat”, míg egy másik azt mondta: “Határozottan … más! de nem, köszönöm, ez egy pánikroham, ami csak arra vár, hogy megtörténjen”.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy

Míg mások azon tűnődtek, hogy vajon mit jelenthet ez.

“Én úgy értelmezem, hogy “halott voltam, mielőtt találkoztam veled”, vagy “az életem nem kezdődött el igazán, amíg nem találkoztam veled”” – írta az egyik.

Egy másik azt mondta: “Az egyetlen magyarázata inkább az, hogy az élet nem volt életrevaló, amíg nem találkozott velem”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek