KuriózumMiután elvégezte az orvosi egyetemet, külön köszönetet mondott a mezőgazdasággal foglalkozó szüleinek!

Miután elvégezte az orvosi egyetemet, külön köszönetet mondott a mezőgazdasággal foglalkozó szüleinek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Annak ellenére, hogy a világjárvány miatt számos akadályba ütközött az oktatás is, mégis sok diák ünnepelheti idén nyáron, hogy sikeresen elvégezte az egyetemet, főiskolát. Az biztos, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban mindenki jogosan lehet büszke magára.

Az egyik orvosis diák úgy döntött, hogy külön köszönetet mond szüleinek, hogy mindent megtettek azért, hogy ő egyetemre járhasson. Erick Juárez nemrég végzett az Orvostudományi Karon, és tiszteletét fejezte ki a mezőgazdasági munkás szüleinek, hiszen mindent megtettek azért, hogy ő sikeres lehessen.

A 29 éves férfi az Augusta Egyetemen, a George Orvosi Főiskolán végzett, és úgy döntött, hogy visszatér arra a farmra, ahol apja Loreto és édesanyja, Maricela Juárez dolgozik. A rezidens orvos szerint szülei az 1980-as években vándoroltak Mexikóból az Egyesült Államokba, semmijük nem volt, csak a rajtuk lévő ruha, amivel megérkeztek, de mindent megtettek azért, hogy egy élhető és boldog életük legyen.

Erick Juárez szüleivel

Nagyon sokat dolgoztak azért, hogy Erick oktatását fizetni tudják, plusz munkát is bevállaltak, a dél-floridai narancsszedéstől, a Bainbridge melletti paradicsomföldeken végzett munkákig, szinte bármit.

Ericken kívül még a másik négy gyermekük oktatását is fizették

Erick Juárez családjával

A 29 éves férfi jelenleg az UCLA Health neurológus rezidense.

“Készen állok arra, hogy a családunk történelmében elsőként fehérgalléros munkát szerezzek, az embereket fogom szolgálni, főleg a világjárvány láthatatlan hőseit, a mezőgazdasági munkásokat” – mondta.

Erick Juárez édesanyja
Erick Juárez édesapja

Erick a záróünnepségen készült fotókat büszkén osztotta meg a szüleiről, és kifejtette, hogy mennyire hálás mindenért.

„Az orvosi egyetem elvégzése egy kis lépés volt számomra, azonban egy óriási ugrás az egész családomnak. Ha ők nem lennének, akkor egyedül nem tudtam volna véghez vinni, nagyon büszke vagyok rájuk. Mindig azt mondtam: ha édesanyám is megkapta volna a lehetőséget, hogy tanulhasson, ezzel a kitartással és szorgalommal, ami neki van, már mérföldekkel előttem járna a siker útján.” – mondta a büszke fiú.

Erick Juárez édesanyjával

Fotók: ERICK JUAREZ/INSTAGRAM

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek