KuriózumMinden az időzítéstől függ - 4 féle szerető, akikkel életünk során találkozhatunk

Minden az időzítéstől függ – 4 féle szerető, akikkel életünk során találkozhatunk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

4 féle szerető keresztezheti utunkat életünk során. Lehet, hogy több olyan típusú szerető lép az életedbe, akik ugyanabba a kategóriába sorolhatóak. Lehet, hogy az évek elteltével néhány közülük több kategória jellemvonásait is hordozni tudja, de az egészben a legfontosabb az időzítés.

Minden az időzítéstől függ - 4 féle szerető, akikkel életünk során találkozhatunk

Ha véletlenül becsődöl a kapcsolat, mert egyszerűen nem működnek a dolgok, hajlamosak vagyunk ujjal mutogatni, és a másikat hibáztatni, pedig a dolog nyitja a megfelelő időzítés.

Visszagondolva, mindannyiunk múltjában vannak olyan emberek, akikre hálával emlékszünk vissza, mert akár maradtak az életünk részesei, akár nem, nyomot hagytak bennünk, formáltak és azzá alakították a személyiségünket, akik most vagyunk.

Ezzel a 4 féle szeretővel találkozhatunk életünk során:

1. A megfelelő ember, rossz időben

Egyszerre csodálatos és gyötrelmes a megfelelő személlyel rossz időben találkozni. Olyan érzés, mintha minden túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen. A vonzódás tagadhatatlan, intenzív és az érzések is a helyükön vannak, ami egyedül hibázik az az idő. Olyan mintha az univerzum egy olyan puzzle kirakására kötelezne, aminek az egyik darabja hiányzik.

Előbb vagy utóbb rájövünk, hogy sehogy sem tudjuk megtalálni a hiányzó puzzle darabot. Vagy a két fél közül még egyik nem érzi elég késznek magát, vagy a körülmények kedvezőtlenek, így kénytelenek leszünk elengedni őt. Az ilyen típusúak mutatják meg számunkra, hogy milyen az igaz szerelem, és megalapozzák bennünk a szerelem érzésének igényét.

2. Rossz személy, rossz időben

Ha egy rossz személlyel keveredünk kapcsolatba, akkor az csak mérgező és romboló hatású tud lenni. Ami csak súlyosbítani tudja ezt a kedvezőtlen állapotot, az a rossz időzítéssel. Míg a megfelelő személyek legalább ki tudják hozni belőlünk a legjobb formákat a kedvezőtlen körülmények ellenére is, addig a rossz emberek csak a sötét oldalunkat erősítik.

Éppen ezért olyan fájdalmas az ilyen típusú kapcsolat, mert a negatív vonásaink és az elnyomott fájdalmaink a felszínre törnek. Jól mondják, hogy ha a rossz személy, rossz időben annyira fel tud kavarni, hogy már sosem leszünk azok, akik a találkozás előtt voltunk.

3. A rossz személy, jó időben

Néha annak ellenére, hogy minden tökéletes körülöttünk, mégis rossz emberrel hoz össze a sors. Ezek a szeretők, akkor lépnek be az életünkbe, amikor igenis fel vagyunk rájuk készülve, viszont csak a gond és a gyötrelem irányítja a kapcsolatot.

Ennek ellenére az ilyen típusú kapcsolat sorsfordító lehet számunkra, mert felkészít a megfelelő személy érkezésére, mert folyamatosan szembesítve vagyunk azzal, hogy mit érdemlünk meg, és mit nem.

4. A megfelelő személy, a megfelelő időben

Amikor végre belép az életünkbe a tökéletes személy a megfelelő időben, akkor jövünk rá, hogy miért is nem működtek az eddigi kapcsolataink. Az univerzum hirtelen a kezünkbe adja a puzzle hiányzó darabkáját. Néha egy már rég ismert személy érkezhet a tökéletes pillanatban, de az is előfordulhat, hogy egy teljesen új ember csöppen az életünkbe.

Ekkor értjük meg igazán az időzítés fontosságának lényegét, ezért meg kell bízzunk az univerzumban, hogy a sok sikertelen kapcsolat mindazért volt, hogy most a lehető legtökéletesebb ember állhasson melletted, a legjobb időben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek