KuriózumMilyen személyiségtípusra enged következtetni az állad formája?

Milyen személyiségtípusra enged következtetni az állad formája?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem csak a belső értékeink, hanem a fizikai tulajdonságaink is meghatározzák személyiségüket. Külső megjelenésed miden apró kis részlete, újabb és újabb dolgokat képes elárulni arról, hogy milyen ember is vagy valójában.

Milyen személyiségtípusra enged következtetni az állad formája?

Ezeket a jeleket nem bonyolult dolog megérteni, csupán tudnunk kell, hogy egyes fizikai tulajdonságoknak milyen jelentéstartama van. Most az állra fogunk összpontosítani, hiszen megannyi állforma, -típus, -méret létezik. Alapvetően 6 kategóriát különíthetünk el, úgyhogy lássunk is hozzá a személyiségünk feltérképezésének!

1. Négyszög alakú áll

A szögletes áll egyből odavonzza a tekinteteket, hiszen karakteres pontját képezi az arcnak. Szilárd, megbízható és racionális természetet sugall, melyre bármilyen szituációban számíthatunk. Ha te is hasonlóan szögletes állal rendelkezel, akkor igazi vezetőnek születtél, aki határozott megjelenésével nagyszerűen képes irányítani a rá bízott dolgokat. Személyiséged domináló, ugyanakkor kissé makacs is vagy, álláspontodhoz minden körülmények között ragaszkodsz, viszont mások véleményét is nyitottan meghallgatod. Tipikusan azon emberek közé tartozol, akik küzdenek álmaikért, és sosem érik be kevesebbel.

2. Kicsi és keskeny áll

Szelíd vonásaid egy kedves és nyitott személyiséget takarnak. Olyan ember vagy, aki mindenkivel képes megtalálni a közös hangot, és az emberek kimondottan szeretnek a közeledben lenni. Nagyon elfogadó, nyitott és barátságos vagy, olyan emberként ismernek, aki sosem lenne képes elárulni barátait. Ezek a pozitívumok egy hihetetlenül értékes személlyé tesznek, és ezt a környezeted meg is becsüli.

3. Kiugró áll

Az ilyen álltípussal rendelkező emberek meggyőzőek, karizmatikusak, nagyfokú ambícióval rendelkeznek, és pontosan tudják, hogy miket várnak el az élettől. Az élet minden területén vállalják a kockázatot, minden sikereiket motiváltságuk és kockázatvállalásuk révén érik el. Az ilyen típusú emberek folyton újabb célok és kihívások után néznek, hogy energiájukat valami hasznos dologba fektethessék. Elszántságuk és energiájuk másokra is jó hatással van. Ha egyszer elhatároznak valamit, akkor abba szívüket-lelküket beleteszik, és nincs ami megállíthatná őket.

4. Kerekded áll

A kerek áll gondoskodó személyiségre vall, amely mellé nagylelkűség, és barátságosság is társul. Kiegyensúlyozott személyiség révén a legnehezebb szituációkban is higgadt tud maradni, és pozitivitása mindenen átsegíti. Másik igencsak nagy értékű tulajdonsága az együttérzőképessége. Átérezve mások problémáit könnyedén tud hasznos tanácsokat adni, és mindezt szívből teszi. Ha ilyen formájú állal rendelkezel, akkor környezeted számára egy igazi áldás vagy.

5. Hosszú áll

Nagyfokú kreativitást és kifejezőképességet jelent. Természeténél fogva fogékonyabb az élet finomabb dolgaira, mint például az alkotásra, elmélkedésre. Kitűnő művészi hajlamokkal van megáldva, írás, festés vagy egyéb művészeti ágban is képes kibontakozni. Olyan személyiségről van szó, aki mindenben meglátja a szépet, és ő maga is tesz azért, hogy a világot szépítse.

6. Beesett áll

A befele irányuló áll egy introvertált személyiségtípusra enged következtetni, aki legszívesebben csak önmagával osztja meg gondolatait. Csendes, visszahúzódó ember lévén értékes személyisége sokszor feltáratlan marad a világ szeme előtt. Nagyfokú képzelőereje olyan világot teremt számára, amiből nagyon nehezen tud szabadulni, ezért sokszor elvesz a gondolataiban. Nem enged sok ember közel magához, rendkívül titokzatos, viszont akiknek sikerül áttörni ezen a külsőn, rájönnek, hogy egy hihetetlenül szellemes, humoros és szórakoztató egyénről van szó, aki nagyszerű barát lehet.

Ezek a személyiségtípusok csupán áttekintést jelentenek. Mint tudjuk, egy ember személyiségét megannyi tényező befolyásolja, viszont ha olykor megfigyeljük a fentebb leírtakat, pontosabb képes alkothatunk az emberekről.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek