KuriózumMiért vonzódnak a defektes férfiakhoz a rendes, kedves nők?

Miért vonzódnak a defektes férfiakhoz a rendes, kedves nők?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy olyan nő vagyok, aki mindig igyekezett segíteni a férfiaknak. Hajlandó voltam szörnyű kapcsolatokban ragadni, csak hogy elkerüljem a sérüléseket, bántódásokat, és olyan férfiakat vonzottam be, akik nem találták a helyüket a világban. Mondjuk ki: defektesek voltak.

no-bekotott-szemmel

És nagyon sok nőt ismerek, akik hasonló helyzetben vannak. Olyan férfiakba szeretnek bele, akik megcsalják őket, akik hazudnak, akik sokat isznak, akik beképzeltek, vagy egyszerűen szociopaták. Olyanok ezek a nők, mint a mágnesek, akik igyekeznek minden defektes férfit magukhoz vonzani, azok minden hibájával együtt. És nem tudni miért, de mi nők, mégis késztetést érzünk, hogy megmentsük ezeket a pasikat. Én elismerem azt, hogy nagyon sokszor beleestem ebbe a hibába, és sokat szenvedtem is emiatt.

Nem gondoltam bele igazán abba, hogy mi okból történik mindig ez velem, hogy miért csak ilyen pasikkal hoz össze a sors, aminek a vége mindig csalódással végződik.

Pár napos töprengés után rájöttem, hogy mindennek az oka abban keresendő, hogy mindig meg akarok menteni mindenkit. Mert önzetlen vagyok, nagyon nagy szívvel, és elhiszem azt, hogy én leszek az a nő, akiért megváltozik majd, akiért hűséges marad, aki segít neki megoldani a problémáit, akivel megtervezheti a jövőjét.

Mi nők azért alakítunk ki kapcsolatot ilyen férfiakkal, mert úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk megmenteni őket. És ha már kibírhatatlan a kapcsolat, akkor nem merünk szakítani, mert önzőnek, egoistának, érzéketlennek fogjuk tartani magunkat. És a legszomorúbb az egészben az, ha magunkat hibáztatjuk mindenért, hogy nem voltunk elég kitartóak, erősek, figyelmesek stb.

Az igazság viszont az, hogy ezek a férfiak arra kellenek nekünk, hogy megtanítsanak bennünket, hogy néha igenis önzőnek kell lennünk, hogy nem kell mindenkit megmenteni, mindenkit megváltoztatni.

Értsük meg végre: egy férfi boldogsága nem a mi felelősségünk. Mi olyan férfiakat érdemlünk, akikről nem kell gondoskodni, akiket nem kell állandóan pátyolgatni. Olyan férfiak kellenek nekünk, akik ha darabokra is hullanak, nem engedik, hogy azokat mi szedjük össze, hiszen ha ez megtörténik, akkor a nő is sérülni fog.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek