Nagyon fontos, hogy megtanuld, hogyan lehetsz boldog egyedül, mindentől és mindenkitől függetlenül.

Soha ne mástól várd a boldogságot, te kell kialakítsd saját magadban! A boldogságra való képesség az egyetlen, amit senki nem vehet el tőled, állandóan ott van a szívedben, csak fel kell fedezned.

Soha nem leszel boldog addig, amíg nem vagy teljesen őszinte önmagaddal, és fordulsz szeretettel a csodálatos és megismételhetetlen lényed felé. Fedezd fel, és tanuld meg megérteni azt, hogy ki is vagy te valójában.

Egy önálló és független személlyé kell válnod, aki egészen pontosan tisztában van vele, hogy mire van szüksége az életben. Amíg nem fedezed fel az élet apró örömeit, addig nem leszel boldog. Tanulj meg elégedettnek és boldognak lenni, akkor is, ha épp nincs társad, aki melletted legyen ezekben az örömteli pillanatokban.

Soha ne alapozd a boldogságod a párkapcsolatra, mert akkor szakítás esetén teljesen összeomlik minden körülötted.

Lehetsz szomorú, sírhatsz, de a lelked mélyén meg kell értened, hogy semmi sem tart örökké, és nemsokára biztosan rendeződni fognak a dolgok körülötted.

Ne engedd, hogy a harag uralja a szíved!

Teljes értékű és tökéletes ember vagy, éppen ezért megérdemled a tökéletes boldogságot! Soha ne engedd, hogy bárki is belépjen a szívedbe, és felborítsa a benned lévő harmóniát! Vágyhatsz egy másik ember szeretetére, de előbb saját magadat kell szeretned!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.