KuriózumMeryl Streep elárulta, hogy “depressziós” volt, amikor Az ördög Pradát visel című...

Meryl Streep elárulta, hogy “depressziós” volt, amikor Az ördög Pradát visel című filmben Miranda Priestly-t alakította!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Meryl Streep, amikor Az ördög Pradát visel filmre készült megpróbált elsajátítani egy közismert színészi technikát, de egy ideig úgy érezte, hogy ő ezt a szerepet nem tudja bevállalni. Nézőként úgy érezhettük, hogy az Oscar-díjas színésznőnek a kisujjában van a szerep, azonban igencsak megküzdött vele.

Meryl Streep elárulta, hogy “depressziós” volt, amikor Az ördög Pradát visel című filmben Miranda Priestly-t alakította!

A 71 éves Meryl Streep a film 15 éves évfordulója alkalmából többek között Anne Hathaway-el, Emily Blunttal és Stanley Tuccival emlékezett vissza a film forgatására.

Az önkényes és félelmetes főszerkesztő tökéletes eljátszása érdekében Streep egy közkedvelt színészi technikát próbált ki. Ez a módszer megköveteli, hogy a színész azonosuljon a karakter belső világával és jellemvonásaival annyira, hogy úgy érezze azok már-már a saját tulajdonságai. Mindezt azért, hogy az előadás minél élethűbb legyen a néző számára.

“Borzalmas volt! Nyomorultul éreztem magam, nagyon depressziós voltam. Magamban azt gondoltam “nos, ez az ár, amit fizetsz azért, ha főnök vagy!” – mesélte a színésznő.

Emily Blunt a film másik különleges karaktere azt is megjegyezte, hogy egyáltalán nem volt kellemes Merly Streepet ilyen szerepben látni.

“Meryl egy barátságos és szórakoztató személy, és ezzel ellentétben egy teljesen ellentétes karaktert kellett játsszon a filmben. Nem hiszem, hogy ő jól érezte magát a forgatáson” – magyarázta Emily.

Streep sokszor akkor is a karakterben ragadt, amikor a kamera nem forgott. Anne Hathaway megjegyezte: “Valóban megfélemlítettnek éreztem magam, de tudtam, hogy bármit is tesz ennek a félelemnek az előidézésére, nagyra értékelem, mert azt is tudtam, hogy közben vigyáz rám.”

Meryl Streep elmondta, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy ő kipróbálta ezt a technikát. A színésznő 12 éves korában, amikor úgy gondolta, hogy nem elég “lányos”, tanulmányozni kezdte azt a karaktert, akire úgy gondolta, hogy szeretne hasonlítani.

14 éves korában elkezdett szoknyát viselni, citromlében és hidrogén peroxidban mosta a haját, hogy aranyszőkébb legyen, de még a temperamentumán is változtatott, hogy jobban tetsszen a fiúknak. Úgy tűnik, hogy már akkor próbálgatta a színészi játékot és képességeit!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek