KuriózumMelyik menyasszonyi ruha tetszik a legjobban? Válaszod sok mindenről árulkodik rólad!

Melyik menyasszonyi ruha tetszik a legjobban? Válaszod sok mindenről árulkodik rólad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A menyasszonyi ruha kiválasztása minden nő életében az egyik legfontosabb döntés. Meghatározó az épp aktuális divat is, de azért nagyrészt saját személyiségünk a döntő, hiszen mindig azt választjuk, ami legközelebb áll a szívünkhöz.

Hallgass a szívedre, és válassz egyet az alábbi ruhák közül!

1. ruha

Igazán kifinomult ízlésed van, szereted az egyszerű és letisztult dolgokat, de mindig van valami apróság, amivel felkelted a környezeted figyelmét. Nem bírod elviselni a hazugságot, ha valaki kihasználja a jóságodat, akkor azzal soha többet nem állsz szóba. Legfontosabb célod, hogy a lelked nyugodt legyen, jól érezd magad a bőrödben. Szeretsz egyedül lenni, általában sokáig elemzed a dolgokat.

2. ruha

Nem hiszel a csodákban, két lábbal jársz-kelsz a való világban. Sok akadályon mentél keresztül, és sokat szenvedtél már a múltban, de soha nem adod fel. A komoly, felelősségteljes embereket szereted.

3. ruha

Általában elegánsan öltözködsz, mindig figyelsz a részletekre, szeretsz kitűnni a tömegből. Különleges vonzerővel rendelkezel, általában különleges emberek vesznek körül. Fontos számodra a kedvesség és az őszinteség, vonzanak az izgalmas dolgok, maximálisan tudsz titkot tartani. A párod soha nem fog unatkozni melletted.

4. ruha

Különleges ízlésed van, egy kicsit ki is lógsz mindig a sorból. Kedveled az egyszerűséget, és nem érdekel a divat változása. Azzal sem foglalkozol, hogy mit szól a világ, a legfontosabb számodra, hogy jól érezd magad. Mindent megkérdőjelezel, nem tudod csak úgy elfogadni a dolgokat, sokszor nehéz lehet veled. Hűséges vagy, viszont először ki kell érdemelni a bizalmad.

5. ruha

Nagyon jó ízlésed van, általában szeretsz te magad dönteni, nehezen viseled, ha valaki megmondja, hogy mit tegyél. Segítőkész vagy, és cserében nem vársz el semmit. Minden újban benne vagy, szereted a kalandokat, szenvedélyes vagy és szórakoztató.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek