BlogMegtanultam, hogy előbb önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy szeretni tudj másokat

Megtanultam, hogy előbb önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy szeretni tudj másokat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Megtanultam, hogy egy adott ponton hiányozni fog egy szerető személy jelenléte, és hogy ettől nem tűnsz gyengébbnek, sokkal inkább azt bizonyítja, hogy az őszinte, tiszta szerelem valóban létezik.

Megtanultam, hogy az élet nem azokról az emberekről szól, akik hiányoznak, hanem azokról, akik úgy döntenek, hogy feltétel nélkül melletted maradnak, mert te is hasonlóképpen döntöttél.

Megtanultam, hogy az életben nem azok az ajtók a fontosak, amelyek bezáródnak, hanem azok, amelyek megnyílnak előtted – mert ezek a legjobb lehetőségek, arra hogy fejlődjünk.

Megtanultam, hogy az élet nem a tökéletességről szól, hanem arról, hogy megtanuld elfogadni önmagadat, úgy ahogy vagy, és büszke légy magadra. Szeresd és tiszteld önmagadat, vigyázz a lelked épségére.

Megtanultam, hogy az életben nem az a fontos, hányszor esel el. Sokkal fontosabb az erő, aminek a segítségével talpra tudsz állni, hogy továbblépj, és folytasd az életedet.

Megtanultam, hogy az életben a gyógyulásnak nem kell szépnek lennie, és hogy a könnyek nem tesznek gyengébbé, épp ellenkezőleg, lehetővé teszik, hogy jobban kifejezd önmagadat, és bebizonyítsd, hogy nem csak az iránt nem vagy közömbös, ami veled történik, hanem minden érdekel, ami a világban végbemegy.

Megtanultam, hogy egy adott ponton hiányozni fog egy szerető személy jelenléte, és hogy ettől nem tűnsz gyengébbnek, sokkal inkább azt bizonyítja, hogy az őszinte, tiszta szerelem valóban létezik.

Megtanultam, hogy a gyógyuláshoz időre van szükség. Nincs olyan hely, ahová pillanatnyilag elmenekülhetnél, vagy ami azonnali felszabadulást jelentene, ezt a folyamatot nem lehet siettetni.

Megtanultam, hogy a logika semmit nem ér, ha érzelmekről van szó, az emberek néha egyszerűen csak megváltoznak, és nem tehetsz ez ellen semmit.

Megtanultam, hogy előbb önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy szeretni tudj másokat.

Megtanultam, hogy nem azért kell megbocsátanod az embereknek, mert megérdemlik azt, hanem a saját lelki békéd érdekében, hogy te magad tovább tudj lépni. Ne ragadj meg a múltban, haladj tovább előre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek