KuriózumMegölte 4 éves kisfiát az apa, majd magával is végzett - az...

Megölte 4 éves kisfiát az apa, majd magával is végzett – az anyuka előtte a hatóságok segítségét kérte

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már jóval azelőtt érezte a kétségbeesett anya a tragédia előszelét mielőtt az bekövetkezett volna. Tudta, hogy a fia nincs biztonságban az apjával, de mégsem tudott semmit se tenni!

Megölte 4 éves kisfiát az apa, majd magával is végzett - az anyuka előtte a hatóságok segítségét kérte

A 4 éves kisfiút, Greyson Kesslert, apja, John Stacey ölte meg, majd maga is öngyilkosságot követett el. A holttesteket 2021. május 20-án 22 óra körül találták meg az apa lakásában Fort Lauderdale-ben. A Fort Lauderdale-i Rendőrkapitányság szerint a 47 éves férfi előző este lőtte le fiát, majd magával is végzett.

Az anya, Alison Kessler 2021. május 20-án reggel a hatóságokhoz fordult, mivel május 19-e óta nem tudta felvenni a kapcsolatot a fiával, és a gyerek az iskolából is hiányzott.

“Az apa jogtalanul tartotta fogva a kiskorú gyermeket, az anya pedig megalapozottan aggódott, hogy a kiskorú gyermeke megsérülhetett” – jelentette ki az anya ügyvédje.

Az anya aggodalma ellenére azonban a bíróság elutasította a kérést. A bírósági iratokból az is kiderült, hogy az anyát zavarták a korábbi élettársa által küldött üzenetek.

“Nem szabad más emberekkel randevúzz. Csak velem, de senki mással, vagy nem fizetek gyerektartást. A te döntéseden múlik minden, Ali” – írta a nőnek a férfi 2021. május 14-én.

“A viselkedése egyre inkább félelemre adott okot, féltettem az életem, a barátom életét, de leginkább a gyermekem életét. Mentálisan teljesen labilis volt” – nyilatkozta az asszony.

A nő elmondása szerint volt férje nyomkövetőt tett a kocsijára, és folyamatosan bántalmazó üzenetekkel zaklatta.

“Megértjük, hogy a gyermek anyja és családja hatalmas fájdalmat érez ebben az időben. Biztosítani szeretnénk afelől, hogy teljes vizsgálatot fogunk lefolytatni ebbe az ügyben” – jelentette ki a rendőrség.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek