KuriózumMegmentette a húgát egy kutyatámadástól, és most úgy viseli a hegét, mint...

Megmentette a húgát egy kutyatámadástól, és most úgy viseli a hegét, mint egy szuperhős: „Ha valaki meg kell haljon, akkor inkább én legyek az”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

“Arra gondoltam akkor, hogy ha valaki meg kell haljon, akkor inkább én legyek az” – mondta a szuperhős gyerkőc, miután végül mindketten túlélték a kutyatámadást. A 6 éves kisfiú bátorságának köszönhetően az Instagram sztárja lett.

Walker Bridger gondolkodás nélkül ugrott, amikor egy németjuhász kutya meg akarta harapni a 4 éves húgát. Amint a képeken is látszik, a védelmező kisfiút az arcán sebesítette meg a kutya, de szerencsére mindketten túlélték a támadást.

A wyomingi Cheyenne-ben élő hatéves Bridger arcát 90 öltéssel varrták össze. Bridger és kishúga a család egyik barátjának a kertjében játszott, amikor egy németjuhász eb támadt rájuk.

A tulajdonos már csak akkor érkezett a helyszínre, amikor Bridger a ház felé rohant, és maga után húzta a húgát. A plasztikai műtét után Bridger jól van, mosolygós jókedvű, és a család úgy döntött, hogy egyáltalán nem akarnak jogi lépéseket tenni a kutya tulajdonosa felé.

Ez a hős cselekedet a Bosszúállókhoz is eljutott, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans és a Hulkot megformáló Mark Ruffalo is üzent a kis hősnek.

Amerika Kapitánya még a pajzsát is elküldte ajándékba a bátor Bridgernek.

“Barátom, te egy valódi hős vagy. Önzetlen és bátor cselekedet volt, amit a húgodért tettél, nagyon szerencsés, hogy pont te vagy a testvére” – üzente Chris a kis hősnek.

Többekközt még olyan színészek is írtak Bridgernek, mint Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland, Robbie Amell, Chris Hemsworth és Anne Hathaway. Mindannyian elismerésüket fejezték ki a bátor gyereknek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek