BlogMegható ajándékkal lepné meg édesanyját 75 éves születésnapja alkalmából ez a férfi!

Megható ajándékkal lepné meg édesanyját 75 éves születésnapja alkalmából ez a férfi!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Különleges és egyedi meglepetésben részesítené édesanyját egy magyar férfi, aki Facebookon kért segítséget ismerőseitől, valamint lelkes idegenektől.

kulcsar-istvan

Kulcsár István édesanyja, Ili néni, hamarosan betölti a 75. életévét, ezért a férfi arra gondolt, hogy egy különleges és igen egyedi meglepetéssel készül megünnepelni édesanya neves napját.

„Arra kérlek Benneteket, hogy legyetek egy nagyon klassz dolog részesei, és ne csak nézőként, hanem alkotóként működjetek közre a nagy tervem megvalósításában!” – áll a felhívás elején, amelyet a Motiváció Minden Napra nevű Facebook csoportra töltött fel.

„Édesanyámról van szó. Egy hónap múlva, április 3-án lesz 75 éves. Tisztelettel és szeretettel kérlek Titeket, hogy küldjetek Neki egy postai levelezőlapot vagy egy képeslapot a születésnapjára! Természetesen tudom, hogy a bélyeg nem ingyenes, és tényleg időt kell tölteni a postán, és biztosan sokatoknak elég kevés ideje van, de ha ezt a következő 2-3 hét eseményeibe be tudjátok illeszteni, egy kis energiát tudtok erre fordítani, az szerintem csodálatos lenne!” – áll a folytatásban.

Zseniális ötlet nem? A Filantropikum.com-nak nagyon megtetszett az ötlet, azért úgy gondoltuk mi is segítünk neki, reméljük Ili néni rengeteg képeslapot kap majd a mi segítségünk által is!

Ha te is küldenél Ili néninek egy szép születésnapi levelet a következő címre küldheted:

Horváth Lászlóné – Ili néni
1123 Budapest
Alkotás utca 35.

„Ha tudsz ezzel foglalkozni, akkor kérünk valami olyasmit írj a képeslapra, hogy: Boldog születésnapot! És persze amit még szeretnél! Én nagyon örülnék, ha jó sok üdvözlőlapot kapna, az ország, sőt, a világ minden részéből!” – áll a felhívás végén.

Ha valaki személyesen ismerné Ili nénit, ne árulja el neki a nagy meglepetést. 🙂

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek