Meghan Markle apja, Thomas Markle úton-útfélen hangsúlyozza, hogy ő bizony nem egyszer tett már erőfeszítést annak érdekében, hogy elássa a csatabárdot lányával, és vejével, Harry herceggel.

Meghan Markle apja kiakadt, amiért a rádióból értesült unokája születéséről

Thomas Markle elmondta, hogy a 2018 májusában megtartott esküvő óta nem beszélt a lányával, de reméli, hogy minél hamarabb helyreáll a viszonyuk, és találkozhat unokájával, a kis Lilibet Dianával, aki a hónap elején érkezett.

Markle azt is kifejtette egy televíziós műsorban, hogy nem hívták fel telefonon, amikor Lilibet megszületett, a hírről csupán a rádióból értesült.

“Lili egy tökéletes név, de, ami még ennél is boldogabbá tesz, az az, hogy Markle vér is folyik a királyi leszármazottban. Remélem, hogy valamikor eljutok oda, hogy meglátogathassam az unokáimat, nagyon jó nagyapa lennék” – mondta Meghan Markle apja.

A hercegi pár elsőszülött gyereke a 2 éves Archie Harrison, akivel Thomas szintén soha nem találkozott. A feszültség Markle és a királyi család között az esküvői előkészületek, azaz 2018 óta tart, amikor Thomas Markle egy paparazzival vette fel a kapcsolatot, és cserében pénzt fogadott el. Később kiderült, hogy ugyanattól a bulvárlaptól volt a lesifotós, aki évek óta zaklatta lányát, Meghant.

Az év elején Meghan elmondta az Oprah Winfrey-nek adott interjúban, hogy apja hazudott neki, és ezt soha nem fogja tudni megbocsátani.

“Nem tudom elképzelni, hogy direkt fájdalmat okozzak a gyermekemnek” – mondta a Sussex-i hercegné.

“Nem könyörülnek rajtam. A börtönben még a sorozatgyilkosokat is meglátogatják a családtagjaik, de ők nem állnak szóba velem. Nagyon hiányzik a lányom” – mondta Thomas. Majd hozzátette, hogy bármi is történjen, soha nem adja fel a reményt, hogy kibéküljenek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.