KuriózumMeghalt egy 11 éves kislány, miután 15 éves bátyja véletlenül lelőtte

Meghalt egy 11 éves kislány, miután 15 éves bátyja véletlenül lelőtte

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szülők azt mondták, hogy most a lányuk temetésére összpontosítanak, és közben remélik, hogy a fiuk megkapja a megfelelő képviseletet és támogatást.

A tragikus baleset örökre megváltoztatta a wisconsini Fitchburgben élő család életét, miután 11 éves kislányuk halálos lövést kapott.

2021. szeptember 28-án, kedden este a fitchburgi rendőrséget egy helyi család otthonához hívták, miután segélyhívás érkezett a Curry Court utcai lakásból, amiből kiderült, hogy valakit lelőttek. Amikor a rendőrök 21 óra 35 perc körül megérkeztek a helyszínre, megtalálták az áldozatot, a 11 éves Carolanah Schenket, aki súlyos lőtt sebet szerzett.

A kislányt azonnal kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség nyilatkozata szerint a 6. osztályos kislány halálát 15 éves bátyja okozta. Az áldozat szülei is közzétettek egy nyilatkozatot, amelyben elmondják, hogy most lányuk temetésére összpontosítanak, valamint fiuk támogatására, akit a Dane County Juvenile Reception Centerben helyeztek el.

„Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük mindenki hívását és támogatását az elmúlt 48 órában.” – mondták Carolanah szülei a nyilatkozatban. „Most a lányunk temetésére fordítjuk a figyelmünket, és imádkozunk, hogy a fiunk megkapja a megfelelő jogi képviseletet és támogatást. Az elmúlt pár nap borzalmas volt a családunk számára, és a célunk, hogy megszerezzük a fiunk számára a jogi támogatást, amire szüksége van, mivel a baleset mindannyiunkat megviselt érzelmileg. Arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket az elkövetkező néhány napban, hogy gyászolhassunk, és feldolgozhassuk a történteket. Isten áldjon benneteket, és köszönjünk a megértéseteket.”

Carolanah halála után egy GoFundMe oldalt hoztak létre, amely segít a gyászoló családnak összegyűjteni a temetéshez szükséges pénzt. Az adományok már meghaladták az eredetileg kitűzött 25 ezer dolláros célt, eddig 32 468 dollár gyűlt össze a család támogatására.

A szülők „gyönyörű kislánynak” nevezték a lányukat, és így jellemezték őt: „A lányunk szeretett videójátékokkal játszani a bátyjaival és az édesapjával. Szerette a művészeteket és a kézműves foglalkozásokat, a kutyákat, és szeretett vicces képeket és videókat megosztani magáról a TikTokon és az Instagramon. A lányunk a világot jelentette a számunkra, és ez a csapás az egész családunkat lesújtotta. Kérjük a közösséget, hogy segítsen örök nyugalomra helyezni a kisbabánkat, szükségünk lesz a segítségetekre ebben a nehéz időszakban.”

Miközben a család gyászol, a rendőrség vizsgálja az esetet, és amíg tart a nyomozás, nem hozzák nyilvánosságra a 15 éves fiú nevét. A tinédzsert először a Dane megyei börtönbe vitték, és gondatlanságból elkövetett emberölés volt ellene a vád. Ezt később módosították, és a vád most emberölés, amit egy veszélyes fegyver gondatlan kezelése okozott. „A lövöldözés körülményeinek vizsgálata továbbra is aktívan folyik.” – áll a rendőrség közleményében.

Carolanah a Forest Edge Általános Iskola 6. osztályos tanulója volt, és halála után Dr. Lesie Bergstrom főfelügyelő így fogalmazott: „Gondolataink és részvétünk Carolanah családjával vannak, valamint mindazokkal az iskolai közösségből, akiket érint ez a tragédia.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek