KuriózumMegdöbbent az anyuka, amikor kiderült, hogy a baba, akit az ápolónő átadott...

Megdöbbent az anyuka, amikor kiderült, hogy a baba, akit az ápolónő átadott neki, valójában nem a lánya, hanem egy másik nő kisfia

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 22 éves Maisie az angliai Dorset környékéről 2023 szeptemberében adott életet kislányának, Isabellának, és egy alkalommal döbbenten fedezte fel, hogy az ápolónő tévedésből egy másik nő gyerekét adta át neki. Maisie csak akkor vette észre, hogy tévedés történt, amikor tisztába tette a babát, és észrevette, hogy kisfiú.

Mivel Isabella sárgaságos volt, és fényterápiát kellett kapnia, elkülönítve tartották a többi babától. Egy este Maisie elment meglátogatni a lányát, de eleve furcsának találta, hogy Belle nem a kiságyában volt, ahol a kezelést kellett kapnia, hanem az egyik ápolónő ölében – írja a Tyla.com.

Az újdonsült anyuka visszament a szobájába az újszülöttel, és eszébe sem jutott, hogy esetleg rossz babát adtak oda neki. Mielőtt azonban visszavitte volna, Maisie tisztába akarta tenni a csecsemőt, és ekkor vette észre, hogy a lánya helyett egy kisfiút bíztak a gondjaira.

Azonnal berohant az ápolónők irodájába, hogy megtudja, hol van a lánya. Az ápolónő, aki elkövette a hibát, elmagyarázta, hogy összetévesztette Maisie-t egy másik édesanyával, aki nagyon hasonlított rá.

Az édesanyának már korábban is gyanús volt a helyzet, de csak a pelenkázáskor jött rá a tévedésre.

„Visszafelé menet kimentem a mosdóba, és a szülésznő kijött az irodából, és mondta, hogy jöjjek be, mert Isabella bent van, és én csak feltételeztem, hogy kivitték a fényterápiás kiságyával, amíg én a mosdóban voltam. Azt mondták, hogy egy ideig ott tartották, mert sokat sírt, és én tényleg furcsálltam ezt, mert nem engedték ki a fényterápiás kiságyából, és én épp az imént ölelgettem egy babát a gyerekszobában” – magyarázta Maisie.

Miután kiderült a tévedés, a fiatal édesanya bevallotta, hogy nagyon megdöbbent. „Az volt az első gondolatom, hogy, remélem, senki sem vette észre, hogy egy olyan babát ölelgetek, aki nem az enyém” – mondta.

„A nővérek aztán azt mondták, hogy a másik anyuka pontosan úgy néz ki, mint én, és mivel ekkor még nagyon korán volt, és két nappal a szülés után voltam, nem kérdőjeleztem meg semmit, és visszavittem a babát az ágyamba” – magyarázta azzal kapcsolatban, hogy történhetett meg egyáltalán az eset.

„A másik anyuka egy teljesen más kórteremben aludt, mint én, és nem tudom, megtudta-e egyáltalán, hogy a kisbabája hozzám került. Amennyire én tudom, Isabella egész idő alatt a fényterápiás kiságyában volt, de fogalmam sincs, mi történt, amíg én az ágyban voltam a másik babával” – idézte fel Maisie.

Hozzátette, hogy először nagyon megijedt, és azt hitte, elveszítette a kislányát, vagy valaki megpróbálta ellopni őt tőle.

„Amikor újra megláttam őt, a megkönnyebbülés, amit éreztem, leírhatatlan volt. Még mindig aludt a kiságyában, és nem tűnt úgy, mintha bármi történt volna vele, de azonnal nyomasztó bűntudatot éreztem a másik anyuka miatt” – vallotta be az édesanya.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek