KuriózumMájus 26-i teljes Holdfogyatkozás: erre a 6 csillagjegyre lesz nagyobb hatással!

Május 26-i teljes Holdfogyatkozás: erre a 6 csillagjegyre lesz nagyobb hatással!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A május 26-i Holdfogyatkozás az évszak egyik legnagyobb asztrális pillanata, ez lesz az év utolsó szuperholdja. A csillagászok Vérholdként is emlegetik, hiszen, ha tiszta lesz az ég, akkor vöröses-narancs színben láthatjuk a Holdat.

A Nyilasnak köszönhetően ez a Telihold erős rezgéseket nyer a Tűz elemből, éppen ezért befolyásoló hatással lesz az új projektekre, a tartós tevékenységekre, a nagyobb erőfeszítést igénylő tervekre.

Másrészt ez a Holdfogyatkozás kedvező megvilágításba helyezi az Ikrek jegy egyes aspektusait: a kommunikációt, a tárgyalásokat, a párbeszédet, a szakmai kapcsolatokat, az utazást, a partnerséget.

Fel kell készülnünk néhány intenzív napra, nagyon sok munkánk lesz, kapcsolatba kerülhetünk olyan emberekkel, akikkel fontos lépéseket tárgyalhatunk meg karrierünk és társadalmi életünk szempontjából.

Kos

Már 5-6 nappal a Telihold előtt a Kos nagyon feszült lesz, mivel fontos döntéseket kell meghozzon, és a mostani energiák minden cselekedetére hatással lesznek. Úgy érzi, túlságosan felgyorsultak körülötte a dolgok, éppen ezért néha nehezen tud dönteni, és emiatt könnyen kibillen a belső egyensúlyából. Számos problémával szembesülhet, amit nem lesz könnyű megoldani. A legfontosabb most a kitartás és a türelem.

Ikrek

Az Ikreket igen erősen érinti a május 26-i Holdfogyatkozás. Konfliktusokkal, félreértésekkel és veszteségekkel kell megküzdenie. Elsősorban a kommunikáció lesz most egy kicsit nehezebb az Ikrek számára, és ez a probléma az új befektetéseket, a projekteket és egy rég tervezett utazást is érinthet. Türelemmel ki kell várni, míg elmúlik a vihar, nem szabad most elhamarkodott döntéseket hozni.

Oroszlán

Családi vagy párkapcsolati problémákkal kell megküzdjön az Oroszlán csillagjegy szülötte, a konfliktusok pedig nem fognak egyik napról a másikra megoldódni. Egy kis türelemmel, diplomatikus hozzáállással vagy egy romantikus vacsorával minden megoldható. Nem lesz nehéz kiengesztelő ajándékot találni a partnere számára, csak egy kicsit figyelmesebbnek kell lenni. Az is megtörténhet, hogy egy régóta aktuális beszélgetést kell lebonyolítson most a kamasz gyermekével.

Szűz

A május 26-i holdfogyatkozás néhány problémát hozhat a Szüzek életében a pénzzel, fontos tevékenységek megszervezésével vagy a vásárlásokkal kapcsolatban. Előre nem látható kiadások merülhetnek fel, amelyek felforgatják a terveiket, ami miatt az olcsóbb, de nem túl hatékony megoldásokat kell keressék. A retrográd mozgásban lévő Merkúr miatt ajánlott most nagyon óvatosnak lenni, ami a hirtelen döntéseket illeti.

Nyilas

Óvatosságra inti a Nyilasokat ez a Telihold, főleg, ami a párkapcsolatukat és az egészségüket illeti. Ez az időszak jelszava a kiegyensúlyozott és figyelmes támogatás, érzelmileg most nagyon oda kell állniuk a párjuk mellé, és kerülni kell a kellemetlen megbeszéléseket. A legkisebb apróság is nagyon elfajulhat most. Akiknek sikerül fenntartaniuk a kiegyensúlyozott légkört otthon, nagyobb eredményeket érhetnek el a karrierjük területén.

Halak

A május 26-i Holdfogyatkozás igen erős hatással lesz, és olyan változásokat hozhat, amelyről sok Halak csillagjegy nem is álmodik. Figyelni kell most minden javaslatra vagy tanácsra, hiszen egy elvétett mondat is megváltoztathatja a sorsukat. Ajánlott most sokszoros erővel a pozitív változásokra figyelni, a karrier területén egy együttműködési ajánlat remek előrelépést hozhat. Előfordulhat olyan javaslat vagy tanács formájában, amely megváltoztathatja sorsukat és rengeteg hasznot hozhat. Jó dolgok történhetnek a közeli barátokkal, főnökkel, kollégákkal kapcsolatban, csupán nyitott szívvel kell járni, és befogadni a kínálkozó lehetőségeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek